Pintarić junak jurjevske pobjede, Vihor do vrha napunio “Željinu” mrežu!

1
1549

 

11. TRADICIONALNI NOGOMETNI TURNIR SLOVAKA

FINALE

OMLADINAC (J) – ZRINSKI (J) 1:3 (0:0) – jedanaesterci

Josipovac – Igralište Drljak. Gledatelja: 300. Sudac: Željko Lipar (Đakovo). Pomoćnici: Mato Jagodin (Đakovo) i Ivan Ivanović (Jurjevac). Strijelci:

OMLADINAC (J): Gavljak, Haršanji, Kristek, Šlegl, Denis Kristek, Kerovec, Habada, Zlatko Kvasnovski, Štefančić, Domagoj Hulak, Batorek. (Još su igrali: Smolka, Dorijan Hulak, Kolarik, Josip Hulak, Brkić, Tomo Kanisek, Alen Stuhli). Trener: Domagoj Vragolović.

ZRINSKI (J): Pintarić, Blagojević, Pranić, Jurić, Bagarić, Maid, Kukučka, Ulm, Gumuh, Moisese, Ždinjak. Trener: Josip Milardović.

                             Pobjednički pehar – NK Zrinski Jurjevac

Kako to obično biva u sudaru Josipovčana i Jurjevčana, bez obzira na razliku u rangovima natjecanja, uvijek su to tvrde i čvrste utakmice s puno trke i duela. Zrinski je imao veći posjed lopte, a Omladinac se organizirano branio i prijetio iz kontri. Jurjevčani su posebno bili opasni po bokovima, ali josipovačka obrana bila je na mjestu. Najbolju priliku Zrinski je imao kada je Zec Maid uputio udarac s 30 metra, ali prečka je spasila domaćine. Josipovčani su zaprijetili preko Zlatka Kvasnovskoga koji je presjekao loptu na 35 metara, pokušao prebaciti istrčaloga Pintarića, ali u tome nije uspio. U prilici za Zrinski bio je i Ždinjak koji ulazi u kazneni prostor, puca, ali golman Gavljak je na mjestu. Omladinac ponovo prijeti iz slobodnoga udarca, ali Štefančičev udarac golman Pintarić izbacuje u korner.

                              Poraćženi na jedanaesterce – NK OMladinac Josipovac

U nastavku utakmice svaka momčad imala je po tri izgledne  prilike, ali golmani su bili na svom mjestu.

Pobjednik je odlučen nakon izvođenja jedanaesteraca. U tom segmentu jurjevski golman Pintarić bio je uspješniji jer je obranio tri udarca joipovačkih nogometaša, dok je golmanu Gavljaku to uspjelo samo jednom.

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

VIHOR – ŽELJEZNIČAR 13:0

Josipovac – Igralište Drljak. Gledatelja: 200. Sudac: Željko LIpar (Đakovo), Pomoćnici: Mato Jagodin (Đakovo) i Ivan Ivanović (Jurjevac). Strijelci: 1:0 Purgar, 2:0 Fehir, 3:0 Žuljević, 4:0 Žuljević, 5:0 Žuljević, 6:0 Kasač, 7:0 Žuljević, 8:0 Žuljević, 9:0 Resler, 10:0 Kurbalić, 11:0 Lajčak, 12:0 Kasač, 13:0 Kasač.

VIHOR: Dubrović, Kurbalić, Purgar, Magličić, Hajnal, Kasač, Lešković, Fehir, Filip Vuzem, Žuljević, Mikšić. (Još su igrali: Dinjar, Jakšić, Čaušić, Resler, Lajčak, Srakoš, Danijel Vuzem). Trener: Antun Labak.

ŽELJEZNIČAR: Pinter, Dominik Hvizdek, Prišć, Jančić, Dardalić, Budoš, Hlavati, Malovčak, Hovanjec, Gapšarić, Kolembus. (Još je igrao Marin Hvizdek). Trener: Josip Rogač.

                        Uvjerljiva pobjeda za treće mjesto – Vihor Jelisavac

Trećeligaš iz Jelisavca do nogu je potukao protivnike iz Našičkoga Markovca. Od samoga početka golovi su padali kao na tekućoj traci, a posebno se u golgeterskoj ulozi istaknuo Marko Žuljević koji se u listu strijelaca upisao pet puta, a Matku Kasaču to je uspjelo tri puta.

                                            Željezničar Našički Markovac

Tako su Jelisavčani osvojili treće mjesto dok je Željezničar turnir završio na četvrtom mjestu.

Za najboljega golmana proglašen je Denis Pintarić (Zrinski J), a najbolji strijelac je Marko Žuljević (Vihor Jelisavac).

1 KOMENTAR

  1. Opa nekad smo ss pekarom borbu vodili za svaki bod,mislim da je u Markovcu dan zalosti.
    13 komada od jelisavca njima je ravno tragediji

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here