Potnjanci bolji od Selčana!

0
760

U POTNJANIMA NOVA PRIJATELJSKA UTAKMICA

VELEBIT – OMLADINAC (ĐS) 3:1 (3:1)

Nogometaši Velebita iz Potnjana odigrali su u nedjelju 21. lipnja već treću prijateljsku utakmicu i u vrlo zanimljivoj utakmici protiv županijskoga drugoligaša iz Đakovačkih Selaca upisali pobjedu.

I jedni i drugi su u utakmicu krenuli otvoreno tako da su se mreže mogle tresti već u prvih 15 minuta. Prvi su zaprijetili domaćini u 10. minuti, a zatim su gosti u samo pet minuta imali tri čiste prilike koje nisu pretvorili u vodstvo. Ipak, gosti iz Selaca u 16. minuti poveli su 1:0. Škalec je pobjegao svojim čuvarima, prošao i golmana Rukavinu te lagano postigao pogodak. Međutim, Potnjanci su samo dvije minute kasnije odgovorili u golom Darija Buluta izjednačili na 1:1. Asistent je bio Mario Djak-Skeledžija. Bolju igru domaći su nogometaši pretvorili u svoje vodstvo. U 22. minuti Ante Šlegl točnim dodavanjem pronašao je Henca koji vara gostujućega golmana. Po drugi puta u listu strijelaca upisao se Dario Bulut koji u 29. minuti dovodi svoju momčad u vodstvo 3:1. Do kraja poluvremena nije više bilo golova, a domaćini su više nego zadovoljni otišli na odmor.

U nastavku utakmice, ritam igre je splasnuo, ali domaćini su imali priliku povećati rezultat jer nisu iskoristili jedanaesterac. Do kraja susreta i jedni i drugi imali su nekoliko poluprilika, ali rezultat se nije mijenjao.

Velebit je igrao u sastavu: Rukavina, Agatić, Šlegl, Lucijak, Grgačaević, Pejak, I. Bičanić, M. Djak-Skeledžija, Henc, Divald, Bulut. Još su igrali: Po, Volarević, Pinter, Jendrišek, Pražak, Širajčić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here