Pet đakovštinskih klubova u izboru za naj grb!

0
178

TREĆA – SREĆA SPORTALA

Kako su sportski mediji zakinuti za mnogobrojne informacije jer gotovo da sportskih događanja nema cijelih mjesec dana. Mnogi portali pokušavaju zadržati svoje čitatelji raznim akcijama. Jedan od najažurnijih u tome je Sportalo koji ovih dana pokreće i treću akciju izbora naj. Naime, u dosadašnja dva izbora (naj himna i legenda slavonsko-baranjskoga sporta). Mnogobrojni klubovi sudjelovali su u ovim akcijama Sportala.

Sutra počinje novi treći naj izbor: Čak 64 kluba prijavilo je svoje grbove, a natjecanje će se opet odigravati putem stranice gdje će čitatelji klikom na grb pojedinoga kluba upravo njemu dati svoj glas.

U ovom natjecanju sudjeluje i pet klubova s područja Đakovštine. To su: Ratar Piškorevci, HOŠK Gašinci, Mladost Đakovačka Satnica, NK Vučevci, Torpedo Kuševac. Upravo posljednji na ovom popisu, Kuševčani, imali su velikoga uspjeha u prva dva izbora: U izboru himni došli su u samu završnicu, a čitatelji su za najbolju himnu izabrali onu NK Dilj iz Vinkovaca. I u izboru legendi slavonsko-baranjskoga sporta Kuševčani su dali svoj obol. Nominirali su svoga dojučerašnjega igrača i trenera Josipa Cigu Milardovića (trenutno trener Zrinskoga iz Jurjevca) koji je ispao u polufinalu. Dakle, ovo će biti prilika da navijači Torpeda, ali i svih ostalih đakovštinskih klubova, praćenjem Sportala biraju najbolji grb.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here