Završni radovi na terenu s umjetnom travom!

0
1109

U SPORTSKOJ CORANA IZOLACIJI, IPAK SE NEŠTO DOGAĐA

Iako svi sportski tereni na području Đakovštine miruju, sportašice i sportaši nalaze se na prinudom „godišnjem odmoru“ danas smo našim fotoaparatom ipak ulovili kakvo-takvo sportsko događanje.

Naime, već nekoliko mjeseci na Stadionu Đakovo izvode se radovi oko izgradnje maloga nogometnoga igrališta s umjetnom travom. Danas su radnici MaxMar Grupe odradili završne radove na postavljanje zelene umjetne podloge na igralištu koje se nalazi iza pomoćnoga terena.

Podsjetimo, HNK Đakovo Croatia uspješno je aplicirao prema europskim fondovima te je u suradnji s Gradom Đakovo dobio pola milijuna kuna za izgradnju terena s umjetnom travom. Uz sredstva Europske unije projekt sufinancira Središnji državni ured za sport što je jedno od prvih većih ulaganja u sportsku infrastrukturu sredstvima europskih fondova.

Ovom prilikom doista treba pohvaliti upravu HNK Đakovo Croatia, na čelu s predsjednikom Ivanom Mikulićem, koja je u posljednje tri godine uložila mnog truda i sredstava ulaganja u infrastrukturu kako na Stadionu Đakovo tako i na Stadionu Croatia 1971. Ovim ulaganjima osiguravaju se bolji uvjeti za rad đakovačkoga nogometnoga pogona koji broji oko 250 natjecatelja koji nastupaju u ligama Slavonije i Baranje.

Vjerojatno će, kada prođe priča i corona virusu, biti upriličeno i svečano otvaranje igrališta koje će biti dodatni poticaj za još bolji rad i rezultate.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here