Nogometni trećeligaši bez gledatelja!

0
608

ODLUKOM HRVATSKOGA NOGOMETNOGA SAVEZA

Puna tri tjedna svi medijski prostori prepuni su vijesti o korona virusu koji nanosi veliku štetu ne samo gospodarstvu nego i svim ostalim segmentima društvenoga života. U Hrvatskoj je trenutno 19 zaraženih građana koji su primorali državne institucije na donošenje mjera za sprječavanje ove opasne bolesti koja je već odnijela tisuće života.

              Sablazno prazni bit će svi trećeligaški stadioni diljem Slavonije i Baranje

Prema naputku Stožera Civilne zaštite jučer je i Hrvatski nogometni savez donio preporuke da se utakmice prve, druge i treće lige igraju bez gledatelje. Što će to značiti za male lokalne sredine i kako organizirati utakmicu bez gledatelja vidjet će se u nadolazećem vikendu. Već mnogobrojni portali bruje oko toga treba li se igrati bez publike iil odgoditi utakmice. No, svatko ima svoje mišljenje, ali oni što je jasno: u subotu i nedjelju sportski navijači neće uživati u igrama svojih ljubimaca koji će se za bodove boriti pred praznim tribinama.

U subotu će dakle biti uskraćeni navijači u Jurjevcu gdje domaćin Zrinski dočekuje lidera prvenstva Marsoniju iz Slavonskoga Broda. Nogometaši Đakovo Croatije putuju u Požegu gdje ih očekuje momčad Slavonije

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here