Zakazali dračički napadači!

0
764

DRAČIČANI PORAŽENI NA DOMAĆEM TERENU

DRAČICE – POSAVINA 0:1 (0:1)

Đakovo – Stadion Croatia 1971. Gledatelja: 50. Sudac: Ivica Gavran (Đakovo). Strijelci: 0:1 Jularić (15.).

DRAČICE: Cikač, Tadić, Šarčević, Petar Andričić, Iletić, Đurđević, Udovčić, Kušević, Domagoj Krizmanić, Lucijanić, Marko Andričić. (Još su igrali: Zlatunić, Željko Čečura, Vidović, Kasa, Dorić, Žulj, I. Čečura, Grgić). Trener: Šimo Živković.

POSAVINA: R. Vučković, Ivešić, F. Jularić, Bilopavlović, Uremović, Vočić, G. Kljajić, J. Kljajić, I. Jularić, Kokanović, Kitanović. (Još su igrali: Radojčić, Petrović, Širić, Rendulić, I, Vučković, Degmečić). Trener: Zdravko Degmečić.

Nakon početnoga ispitivanja gosti iz Velike Kopanice došli su u 15. minuti u vodstvo. Lopta ubačena iz kornera došla je na drugu stativu gdje se našao Jularić koji glavom pogađa Cikačevu mrežu. Do odlaska na odmor Dračičani su pokušavali doći do izjednačenja: dvije izgledne prilike promašio je Goran Tadić.

U drugom poluvremenu Dračičani su imali više od igre, stvorili su nekoliko izglednih prilika, ali u završnici nije bilo raspoloženih napadača. Već u 50. minuti najbolju priliku imao je Marko Andričić čiji udarac iz okreta, na žalost svojih suigrača, pogodio stativu. Izglednu priliku imao je i Čečura, ali je nedostajalo koncentracije u zadnjem pasu. Slobodan udarac izveo je Domagoj Krizmanić, ali njegova lopta završava preko grede, a istu priliku imao je i Kasa čija je lopta fijuknula blizu okvira gola. Do kraja utakmice domaćini nisu uspjeli pronaći put do protivničke mreže tako da su gosti sačuvali svoju minimalnu prednost i kući otputovali s pobjedom. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here