Frankopan odlično “odglumio” Josipovčane!

0
788

PIŠKOREVČANI ODRADILI „GENERALKU“ U ROKOVCIMA-ANDRIJAŠEVCIMA

FRANKOPAN – RATAR 0:0

Nogometaši Ratara za „generalku“ su odredili gostovanje u Rokovcima-Andrijaševcima gdje ih je očekivao županijski prvoligaš Frankopan koji je jesenski dio prvenstva završio na drugom mjestu. Prema riječima trenera Mišića, “momčad Frankopana odlično je odglumila prve protivnike Omladinac iz Josipovca i dala mi dodatno samopouzdanje pred prvo kolo da s teškoga gostovanja možemo izaći neporaženi“.

U zanimljivoj i dinamičnoj utakmici nije bilo golova, ali su i jedni i drugi pokazali da su trkački spremni za početak proljetnoga dijela. Piškorevčani su za nijansu imali veći posjed lopte i bolje prilike za gol, ali napadači ove nedjelje nisu bili raspoloženi.

Sve u svemu, trener Mišić može biti zadovoljan prikazanom igrom te s optimizmom očekivati prve nastupe u proljetnom dijelu prvenstva. A pred Ratarom slijedi gostovanje u Josipovcu, a zatim domaća utakmica protiv Jedinstva iz Donjega Miholjca.

Ratar je nastupio u sastavu: Barić, Peradinović, Bošnjaković, Brzaj, Križanović, Jurinić, Mandić, Manuel Abramović, Florian Abramović, Mišić, Horvat. (Još su igrali: Vukadin, Spajić, Adrić, Zeko).Trener: Josip Mišić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here