Đakovčanke teško, ali zasluženo do pobjede!

0
848

ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA ZA DJEVOJČICE ROĐENE 2006. I MLAĐE

  1. KOLO

ĐAKOVO – PETRIJEVCI 21:18 (6:10)

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja:50. Suci: Boris Čulibrk i Dominik Suk (Našice).

ĐAKOVO: Lucija Petric, Mia Čotić, Lucija Duvnjak, Dora Pataki, Nela Jukić, Matea Božić 5, Dorotea Božić 8, Leonarda Matijević 3, Leonarda Vinković, Terezija Zmaić, Katrin Kutjevac 2, Lorena Dorotić, Ela Đelatović 2, Kiara Petric 1. Trenerica: Danijela Varnica.

PETRIJEVCI: Melani Galić 3, Dora Keškić 1, Paula Komljenović, Petra Herceg, Gabrijela Livović, Ela Hladki, Katja Žlender 4, Lana Greganić, Mia Matković 9, Nera Orlić Domanovac 1. Trener: Tihomir Koški.

Mlade Đakovčanke loše su krenule u utakmice, a to su iskoristile gošće i na početku povele s 5:1. Petrijevčanke su tu razliku održavale tijekom prvoga poluvremena tako da su na odmor otišle s vodstvom 10:6. U tim trenucima igračicama trenerice Danijele Varnice gotovo ništa nije polazilo za rukom, a u obrani nikako nisu mogle zaustaviti gostujući dvojac Katju Žlender i Miju Matković koje su postigle po četiri pogotka.

U nastavku smo vidjeli potpuno drugačiju đakovačku ekipu. Na samom početku napravile su seriju 4:1 i tako uhvatile priključak s gošćama. Đakovčanke su do prvoga izjednačenja došli pri rezultatu 13:13, a tada prave odlučujuću seriju 3:0 i dolaze do osjetnijega vodstva 16:13. U tim trenucima dominirale su Matea i Dorotea Božić koje su gotovo same napravile preokret. Prva je postigla četiri, a druga čak sedam golova. Na kraju Đakovčanke su došle do teške, ali zaslužene pobjede.

U pobjedničkim redovima najbolja Dorotea Božić sa osam golova, Matea Božić dodala je pet, a Leonarda Matijević tri gola. Kod Petrijevaca najbolja Mia Matković sa devet pogodaka.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here