Cilj: borba za četvrto mjesto!

0
912

I PIŠKOREVAČKI RATAR KRENUO S PRIPREMAMA

Županijski prvoligaš iz Piškorevaca u nedjelju, 27. siječnja krenuo je s prozivkom i prvim treningom. Trener Josip Mišić na prvom je okupljanju imao 17 igrača koji su u odličnom raspoloženju krenuli u novu 2019. godinu. Podsjetimo, Ratar je u jesenskom dijelu prvenstva zauzeo sedmo mjesto s 25 bodova. Do željenoga četvrtoga mjesta, na kojemu se trenutno nalazi Hajduk iz Popovca, dijeli ih samo bod.

Klub će privremeno biti lišen usluga napadača Deana Bekića koji će zbog ozljede pete pauzirati do ljeta. Svi ostali igrači ostaju u klubu. Od novih lica u svlačionici povratnik je, nakon šestomjesečnoga igranja u budrovačkoj Slavoniji, Igor Kedačić.

O planu priprema i ambicijama kluba, više je rekao trener Josip Mišić: „Osim povratka Kedačića, planiramo dovesti još dvojicu igrača s kojima trenutno pregovaramo. Time bismo zaokružili igrački kadar koji bi bio dostatan za ostvarivanje proljetnoga cilja. Naime, još uvijek su samo priče oko toga da će prve četiri momčadi u ligi steći pravo nastupa u Međužupanijskoj ligi. Mi smo blizu i to će biti naš cilj. Želimo do zadnjega kola konkurirati za to četvrto mjesto, iako neće biti niti kraj svijeta ako to ne uspijemo. Ali, sportski je nadati se da to možemo ostvariti. Tom cilju podredili smo i odigravanje pripremnih utakmica. Već u nedjelju 3. veljače igrat ćemo u Sikirevcima, zatim tjedan dana kasnije (10. 2.) u Piškorevce dolazi momčad iz Jaruga. Srijeda 13. veljače rezervirana je za gostovanje kod Graničara u Županji. Još uvijek nismo definirali protivnika za 17. veljače. „Generalka“ će biti 24. veljače kada će u Piškorevcima gostovati Hajduk iz Širokoga Polja. Nakon toga, vjerujem da ćemo spremni dočekati prvo kolo i domaću utakmicu protiv Valpovke, zaključio je trener Mišić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here