Habada i Kvasnovski za josipovačku pobjedu!

0
569

JOSIPOVČANI USPJEŠNI PROTIV MLADOSTI

OMLADINAC (J) – MLADOST (V) 2:0 (1:0)

Josipovac – Igralište Na Drljaku. Gledatelja: 100. Sudac: Z. Krha (Josipovac). Strijelci: 1:0 Habada (28.), 2:0 Kvasnovski (61.).

OMLADINAC (J): E. Smolka, Kolarik, Batorek, Šlegl, Kristek, M. Hulak, M. Kerovec, Habada, Zlatko Kvasnovski, Pastva, Dorian Hulak. (Još su igrali: Alan Stuhli, Brkić,  Štefančić, Kanisek, Čaić, Vavra, Leo Kvasnovski, Smoljo, Vragolović). Trener: Domagoj Vragolović.

MLADOST (V): Tovilo, Lajtman, Eraković, Drenjanac, Petrović, Kos, Kelava, Marinić, Zubić, Bucić, D. Lajtman. (Još su igrali: Čepo, Živković, Kosetelac, Kos, Faletar).

Nogometaši Omladinaca nastavili su s pobjedama u pripremnom razdoblju. Na svom su igralištu bili bolji od Mladosti iz Vođinaca. Nakon početnoga ispitivanja, Josipovčani su poveli u 28. minuti. Kerovec je ušao s lijeve strane, na rubu kaznenoga prostora proigrao je Habadu koji šalje loptu u praznu mrežu. Bio je to rezultat prvoga poluvremena. Domaćini su bolju igru okrunili i u nastavku. Igrala se 61. minuta kada je po desnoj strani prošao Goran Kristek, ubacio loptu na pet metara gdje natrčava Zlatko Kvasnovski i glavom zakucava loptu u mrežu.

Domaćini su mogli doći i do veće pobjede, ali su gosti na vratima imali odličnoga Tovila koji je obranio pet-šest teških udaraca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here