Momčadi s đakovačkim trenerima podijelile bodove!

0
554

DRAČIČANI ODIGRALI PRVU PRIPREMNU UTAKMICU

TOMISLAV – DRAČICE 1:1 (0:0)

Dva iskusna đakovačka trenera – Krešimir Salamon i Šimo Živković – poveli su svoje momčadi u proljetni dio prvenstva. Tomislav iz Donjih Andrijevaca i Dračice u subotu su, 15. veljače, odigrali prvu pripremnu utakmicu u kojoj nije bilo pobjednika. Utakmica je protekla u pravom prijateljskom tonu, bez grubih startova, taktički i trkački solidna s obje strane, ali i s dosta tehničkih pogrješaka što je normalno za ovu fazu priprema.

U prvih 45 minuta Dračičani su za nijansu bili bolja momčad, imali su veći posjed lopte, ali golova nije bilo. Nastavak je, što se tiče posjeda lopte pripao domaćinima koji su stvorili nekoliko poluprilika, ali im je nedostajala realizacija. Ipak, Dračičani su prvi poveli. Igrala se 52. minuta kada su gosti ubacili loptu u kazneni prostor, domaća obrana loptu je izbacila do ruba kaznenoga prostora. Na loptu je natrčao Marijan Udovčić i preciznim udarcem pogodio desni kut. Domaćini su tada preuzeli terensku inicijativu i došli su do izjednačenja. U 72. minuti golman Cikač istrčao je na ubačenu loptu, međutim, prije njega do lopte je došao Igor Igor Bukatko koji glavom pogađa praznu dračičku mrežu. Prema prikazanoj igri, podjela bodova najrealniji je ishod, a s time su se, na kraju utkamice, složila obojica trenera.

Za Tomislav nastupili su: Jagnjić, Matijević, Ostopanj, Kruljac, F. Gavran, Bukatko, Jurilj, Čudina, Đurinac, Biličić, Lujić. (Još je igrao T. Kurtušić). Trener: Krešimir Salamon.

Dračice: Cikač, Tadić, Šarčević, Petar Andričić, Iletić, Đurđević, Kušević, Udovčić, Domagoj Krizmanić, Lucijeanić, Marko Andričić. (Još su igrali: Kasa, Tomšić, Čečura, Škalić, Dorić). Trener: Šimo Živković.

Dračičani će sljedeću utakmicu odigrati u nedjelju 23. veljače, u Velikoj Kopanici.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here