Jubilarna deseta pobjeda đakovačkih odbojkašica!

0
549

DRUGA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA ISTOK

  1. KOLO

SLAVONSKI BROD – ĐAKOVO 1:3

(15:25; 25:22; 23:25; 16:25)

Đakovačke odbojkašice na svom putu prema prvom mjestu preskočile su i jubilarnu desetu prepreku. Na gostovanju u Slavonskom Brodu slavile su protiv istoimene ekipe rezultatom 3:1.

Prvi set đakovačke su odbojkašice mirno su privele u svoju korist (25:15) i tako nagovijestile novi uspjeh. Međutim, u drugom setu došlo je do pada koncentracije, blok više nije bio onako čvrsta kao na početku utakmice, a to su iskoristile domaće igračice i u samoj završnici seta došle do poravnanja na 1:1. Prava drama vodila se u trećem setu kojega su Đakovčanke uspjele prelomiti na svoju stranu i s 25:23 približiti se korak do pobjede. Nakon toga, domaće su igračice psihički pale, a igračice trenera Vjeke Barišića u četvrtom setu samo dovršile posao. I kući se vratile s bodovima i smiješkom na licu. Jer sada je sasvim jasno da je naslov prvaka jako blizu.

Pobjedu u Slavonskom Brodu ostvarile su: Lana Buršić, Neva Bušić, Lucija Weh, Ana Maričić, Zdenka Babić, Anela Gajić, Dorotea Habijanec, Lucija Mrkić, Ana Lozić. Trener: Vjeko Barišić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here