Đakovački juniori namučili Semeljčane!

0
649

JESENSKI PRVACI DRUGE ŽUPANIJSKE LIGE KRENULI S PRIPREMNIM UTAKMICAMA

POLET – ĐAKOVO CROATIA (JUNIORI) 5:3 (2:2)

Jesenski prvaci Druge županijske nogometne lige nogometaši Poleta iz Semeljaca krenuli su s odigravanjem pripremnih utakmica za početak proljetnoga dijela prvenstva.

U prvom nastupu Semeljčani su bili bolji od juniora Đakovo Croatije rezultatom 5:3. Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri, a, s obzirom na početak priprema, oba trenera mogu biti zadovoljna s onime što su prikazali njihovi nogometaši.

Mladi Đakovčani su poveli 1:0 golom Mora da bi Poleti izjednačio na 1:1. Strijelac je bio Žarko Aščić. Međutim, to nije poremetilo igru đakovačkih juniora koji su po drugi puta poveli. Igrala se 30. minuta kada je Gluhalić zatresao semeljačku mrežu. Do odlaska na odmor Mario Vuksanović je iz kaznenoga udarca poravnao na 2:2 što je bio i rezultat prvoga poluvremena.

Iskusniji i fizički snažniji nogometaši Poleta u 60. su minuti  golom Đuretkovića poveli su 3:2 da bi isti igrač samo peet minuta kasnije svojim drugim golom usmjerio utakmice prema Poletovoj pobjedi. Ali, da sve još nije bilo gotovo potvrdio je u 70. minuti Češnik, strijelac trećega đakovačkoga pogotka. U samoj završnici, točnije u 90. minuti Tomislav Blažević postiže peti semeljački gol čime je utakmica bila odlučena.

 Juniori Đakovo Croatije igrali su u sastavu: Zorbaz, Pološki, Čuić, Doko, Milić, Nađ, Češnik, Mor, Piler, Batinić, Gluhalić. ((Još su igrali: Rozić, Đelagić, Drmić, Lovaković, Vitman, Jakšić). Trener: Tihomir Češnik.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here