Piškorevčani srušili međužupanijskoga ligaša!

0
660

I U DRUGOJ DOMAĆOJ UTAKMICI PIŠKOREVČANI SLAVILI

RATAR – SIKIREVCI 3:2 (2:0)

U Piškorevcima, kao i cijeloj Đakovštini, aktualna je bila pjesma Luke Nižetića „Proljeće je, a u meni nemir“ jer doista lijepo vrijeme privuklo je na igralište Ratara lijep broj gledatelja.

A svoje navijače nogometaši Ratara nagradili su s dva pogotka u prvom poluvremenu i vodstvom protiv međužupanijskoga ligaša Brodsko-posavske županije. Igrala se 20. minuta kada je Jurinić točnim ubacivanjem pogodio Horvata koji glavom šalje loptu u mrežu. Deset minuta kasnije Piškorevčani ponovo slave. U kazneni prostor loptu je ubacio Mišević, a Horvat ponovo pokazao svoj napadački potencijal. Majstorski je primirio loptu i mirno šalje loptu iza leđa sikirevačkoga golmana. Bio je to rezultat prvoga dijela.

I u nastavku utakmice domaćini su bili opasniji. U 65. minuti najbolji igrač utakmice Horvat povukao je kontranapad, u pravom trenutku na drugoj strani pronašao je Floriana Abramovića koji izlazi sam pred vratara. Mirno šalje loptu ispod njega za 3:0.

Nakon toga, trener Mišić napravio je nekoliko izmjena dok su gosti krenuli sa prvom postavom. U završnici dva pogotka Sikirevčana dovelo je utakmicu u neizvjesne vode. Ipak, do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

O igri svoje momčadi trener Mišić rekao je: I protekla dva tjedna odlično smo i kvalitetno trenirali što smo pokazali i u današnjoj utakmici protiv momčadi koja je rang iznad nas. Nadam se samo da će nas ozljede zaobići i da ćemo spremni i zdravi dočekati početak proljetnoga prvenstva. Pred nama je još tjedna dana, a u nedjelju nas očekuje još jedna domaća utakmica. U goste nam dolazi momčad Slavonije iz Budrovaca, zaključio je Mišić.

Ratar je igrao u sastavu: Barić, Peradinović, Bošnjaković, Brzaj, Jurinić, Križanović, Mandić, Mišević, Florian Abramović, Mišić, Horvat. (Još su igrali: Antunović, Vukadin, Sivč). Trener: Josip Mišić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here