Koledić s dva pogotka presudio Đakovčanima!

0
405

NOGOMETAŠI ĐAKOVO CROATIJE GOSTOVALI U IVANKOVU

BEDEM – ĐAKOVO CROATIA 2: 1 (1:0)

Nakon gostovanja u Županji (srijeda) nogometaši Đakovo Croatije u subotu su, 8. veljače, gostovali u Ivankovu gdje su upisali drugi poraz.  Domaćini su u vodstvo došli u 35. minuti kada je Koledić zatresao Zorbasovu mrežu. To je ujedno bio i rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice, točnije u 65. minuti, Ivankovčani su došli do drugoga pogotka, a strijelac je ponovo bio Koledić. U završnici utakmice (85. minuti) mladi Batinić postigao je pogodak za Đakovo Croatiju što je bio i konačni rezultat. Treba napomenuti da su utakmicu obilježile ozljede đakovačkih igrača. U 30. minuti umjesto Jukića na gol je morao mladi Zorbaz, Bruno Župan je ušao u 46. minuti na terenu je proveo samo šest minuta, a umjesto njega u igru je ušao Ilakovac, a Dino Burazin napusti je igru u 25. minuti kada ga je zamijenio Barukčić. Prema prvim informacija, sreća u nesreći je, da niti jedna ozljeda nije teže prirode i da neće iziskivati duži oporavak.

O igri svoje momčadi trener Bušić rekao je: Igra u Ivankovu lošija je izvedba od one u Županji. Napravili smo dva koraka unazad i dubinskom analizom moramo pronaći probleme i otkloniti ih. Doduše, noge igrača su, nakon napornih treninga, teške, još se pojavljuju neke pogrješke koje ovaj rang ne trpi, ali  mi idemo prema zacrtanom cilju, pred nama je još dosta utvrđivanja i edukacije. Posla ima, zaključio je đakovački trener.

Đakovački će nogometaši sljedeću provjeru imati u srijedu kada gostuju u Đakovačkoj Satnici.

ĐAKOVO CROATIA: Jukić (30. Zorbas), Galičić (85. Milić), Hulak (46. Stipanović), Klemen (80. Čuić), Valentić (46. Župan; 52. Ilakovac), Ljuban Ivić, Kozić (46. Gudelj), Burazin (25. Barukčić), Grgačević, Pongračić (65. Češnik), Domagoj Ivić (60. Batinić). Trener: Hrvoje Bušić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here