BSK u završnici do pobjede protiv Zrinskoga!

0
408

ZRINSKI PROTIV DRUGOLIGAŠA IZ BIJELOGA BRDA

BSK –  ZRINSKI (J) 2:1 (1:0)

Nogometaši Zrinskoga u dosadašnjem dijelu priprema odigrali su utakmicu protiv najjačega protivnika. Protiv drugoligaša BSK-a Jurjevčani su bili ravnopravni, a domaćini su tek u samom završnici došli do minimalne pobjede. Vrijeme nije bilo naklonjeno nogometašima jer hladno i vjetrovito vrijeme poprilično je ometalo igru.

Domaćini su došli u vodstvo u 18. minuti kada su žuto-plavi probili po desnoj strani, povratnu loptu na rubu kaznenoga prostora dočekao je Žuljević koji preciznim udarcem trese Hnatekovu mrežu. Do kraja prvoga dijela rezultat se nije mijenjao.

U nastavku susreta, Jurjevčani su otvorenije krenuli prema protivničkim vratima, a takav pristup urodio je plodom. U 70. minuti nova jurjevska akvizicija Luis Filipe iskoristio je pogrješku domaćega golmana koji je loptu predao na rubu kaznenoga prostora, Lažnjakom se gostujući napadač oslobodio svoga čuvara i lijevom nogom pogađa suprotni kut. U samoj završnici, točnije u 85. minuti, asistenciju Popovića iskoristio je Ivan Mihaljević koji izlazi sam pred gostujućega golmana i mirno plasira loptu u nezaštićenu mrežu. Za minimalnu pobjedu BSK-a.

Zrinski će u subotu imati novu provjeru. U 14:30 sati gostovat će u Slavonskom Brodu, a protivnik će im biti jesenski prvak Marsonia.

Zrinski (J) igrao je u sastavu: Hnatek, Bubalo, Majdiš, Max, Šinko, Mihaljević, Kegelj, Moises, Dos Santos, Matković, Jovanović. (Još su igrali: Vuksanovič, Felipe Luis, Stuhli, Begović). Trener: Josip Milardović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here