Gašinčani očekuju bolje proljeće od jeseni!

0
682

NOGOMETAŠI HOŠK-a KRENULI S PRIPREMAMA

Trener Stjepan Milković u nedjelju je, 2. veljače, pozvao igrače na sastanak i prvi trening. Po proljetnom vremenu, na plus 17 stupnjeva, Gašinčani su krenuli kako bi što spremniji dočekali proljetni dio prvenstva.

Zamolili smo trenera Milkovića za kratak komentar jesenskoga dijela prvenstva, naravno iz gašinačke perspektive: „Ne mogu reći da sam zadovoljan niti da sam nezadovoljan. Pokazali smo napredak kako u igri tako i u broju bodova. Međutim, ne mogu se oteti dojmu da smo u jesenskom dijelu prvenstva mogli ostvariti barem još pet do sedam bodova. Najveći kiks napravili smo domaćim porazom protiv Rekorda iz Kondrića, ali isto tako žalimo i a dva propuštena boda u Forkuševcima gdje smo pobjedu propustili u posljednjim trenucima utakmice. I protiv Dračica smo odigrali odličnu utakmicu i također doživjeli poraz u samoj završnici. U Budrovcima smo, po meni, odigrali najbolju utakmicu i tamo smo pokazali igru za prvih pet mjesta na tablici. Ali, i tamo smo ostavili dva boda. Dakle, da je bilo malo više sreće i koncentracije naš bodovni konto mogao je biti bogatiji za pet do sedam bodova. Ali, to je nogomet, zaključio je Milković.

Što se tiče momčadi HOŠK-a iz kluba je u Topolje otišao Josip Kust, a zbog ozljede do kraja sezone ne možemo računati na Mihaela Karalića. U klub je došao Stjepan Jezidžić, igrač Dračica. I to su jedine promjene.

Gašinačni su nakon dvotjednoga vježbanja na svom terenu i u dvorani satničke osnovne škole, prvu pripremnu utakmicu odigrati 16. veljače, a protivnik će biti Slavonija. Utakmica će se igrati u Budrovcima. Tjedan dana kasnije na svojem će terenu Gašinčani dočekati momčad Sloge iz Vrpolja. Za „generalku“ još se ne zna protivnik, a ona će biti 1. ožujka.

Što Gašinčani mogu očekivati ovoga proljeća pitali smo trenera: U prva dva kola imamo nešto lakše protivnike, ako se to za ikoga uopće može reći, pa vjerujem da bismo mogli osvojiti šest bodova i tako se priključiti gornjem domu. U prvom kolu gostujemo u Selcima, a u drugom nam u Gašince dolazi momčad Budućnosti. Nakon toga slijedi teško gostovanje u Trnavi pa potom dolaze Dračice. Ne želim praviti kalkulacije već se sada moramo dobro pripremiti iako imamo dosta poteškoća s obzirom da nam dosta igrača ima radnih obveza. Ali, na to smo već naučili i znamo se s time nositi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here