Mladost u odličnom raspoloženju sprema pohod na vrh!

0
720

NOGOMETAŠI MLADOSTI KRENULI S PRIPREMAMA

Trenere Ivan Denić, u utorak, 28. siječnja, poveo je svoje igrače na prvo vježbanje i početak priprema za nadolazeću proljetnu sezonu u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci. Podsjetimo, Mladostaši su jesenski dio završili na drugom mjestu, a samo od njih bili su bolji Valpovčani. Dobru atmosferu članovi kluba donijeli su s klupske zabave koja je održana u subotu, 25. siječnja koja je bila uvertira u pripreme. A da će nogometaši iz Satnice poraditi i na team buildningu potvrđuje i činjenica da će po drugi puta (od 31. siječnja do 2. veljače) put Kupresa gdje će odraditi nekoliko treninga u visinskim uvjetima. Takav oblik treninga pokazao se odličnim iz prošle sezone i nema razloga da ga Satničani ne iskoriste i ove godine.

Trener Ivan Denić na raspolaganju će imati sve igrače iz jesenskoga dijela, a zasada još kao pojačanje nitko nije došao. Doduše, malo opće zadovoljstvo remete ozljede dvojica važnih igrača Ivana Novoselića i Stjepana Boškovića koji su već duže vrijeme izvan stroja. No, i to je sastavni dio nogometa, poručuje satnički trener.

Nakon dvotjednoga „suhoga“ treninga nogometaši Mladosti prvu će provjeru imati 12. veljače kada će odigrati pripremnu utakmicu protiv Đakovo Croatije. Četiri dana kasnije, u nedjelju 16. veljače slijedi utakmica protiv punitovačke Slavonije, a u srijedu 19. na programu je trećeligaš iz Čepina, a 22. veljače već tradicionalni suparnik u pripremama našički NAŠK. „Generalku“ će Satničani odigrati 29. veljače protiv momčadi Slatinika.

„Bit će to dovoljno da potpuno spremni dočekamo nastavak prvenstva i prvo proljetno kolo koje će se igrati 8. ožujka kada u Satnicu dolazi momčad Olimpije koja nam je odmah na početku nanijela prvi poraz. Uvjereni smo da će i proljeće za nas biti uspješno kao i jesen, a ako bude malo sreće niti prvo mjesto nije nerealna mogućnost. Jer naši su se igrači tijekom jesenskoga dijela prvenstva priviknuli na viši rang i uvidjeli da imamo kvalitetu za sam vrh. Idemo bez imperativa, ali želimo nastaviti odličnu atmosferu koja se u posljednjih nekoliko godina stvorila oko kluba, ali i samoga sela. Dakle, samo jako, Mladost! To je naša uzrečica koja nas je nosila, a vjerujem da će nas nositi i tijekom proljeća, zaključio je pomoćni trener Marko Barišić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here