Josip Vrtarić novi predsjednik, Josip Mišić ostaje trener-igrač!

0
764

NOGOMETAŠI RATARA KRENULI S PRIPREMAMA

Nakon turbulentntih događanja tijekom posljednjih mjeseci, situacija u Nogometnom klubu Ratar posložila se na opće zadovoljstvo svih. Nakon što je predsjednik kluba, ujedno i i trener i igrač, podnio neopozivu ostavku i sazvao Izbornu godišnju skupštinu, u drugom pokušaju piškorevački klub dobio je novu upravu.

Josip Vrtarić novi predsjednik Ratara

Novi predsjednik kluba je Josip Vrtarić, dopredsjednici kluba postali su Ilija Batinić i Ante Mezeji, a dvostruku ulogu, tajničku i direktora kluba, obnašat će Alen Gajić. Nova uprava brzo je postigla dogovor s trenerom i igračem Josipom Mišićem koji će i u proljetnom dijelu prvenstva voditi momčad Ratara.

Ratar s istim snagama u proljetni dio prvenstva

U subotu, 25. siječnja, Piškorevčani su odradili prozivku i prvi trening za proljetni dio prvenstva u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. O događanjima u Rataru upitali smo trenera i igrača Josipa Mišića: Drago mi je da je sve završilo na najbolji mogući način. Dolaskom nove uprave rasteretili smo se mi igrači koji smo ujedno bili i članovi uprave kluba što nam je odnijelo dosta snage i energije. Brzo sam se dogovorio s novom upravom i vjerujem da će Ratar sada imati još bolje uvjete za napredak. Posebno me raduje činjenica da su svi igrači ostali na okupu, odnosno da nitko nije napustio klub, a do današnjega dana doveli smo veznjaka Igora Mandića, dojučerašnjega igrača Hajduka iz Širokoga Polja. Kako bismo imali optimalnih 21-22 igrača na raspolaganju doveli bismo još dvojicu igrača s kojima bismo sigurno ostvarili zacrtani cilj nove uprave: plasman među prvih pet momčadi.

                                 Josip Mišić (lijevo) i dalje trener – igrač Ratara

O planu priprema, trener Mišić rekao je: „S obzirom da smo u malom zaostatku zbog događanja oko godišnje skupštine, zasada smo dogovorili samo dvije pripremne utakmice. 2. veljače u Piškorevcima ćemo igrati protiv Sikirevaca, a za 23. veljače dogovorena je utakmica protiv Frankopana iz Rokovaca-Andrijaševaca. Dakako, da ćemo vrlo brzo dogovoriti i ostale termine tako da ćemo do početka prvenstva odigrali optimalnih šest do sedam pripremnih utakmica, zaključio je piškorevački trener Josip Mišić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here