Đakovčani pobjedom u Požegi najavili kup utakmicu protiv Solina

0
1158

ĐAKOVAČKI RUKOMETAŠI POČELI PRIPREMA ZA PROLJETNI DIO PRVENSTVA

Božićni i novogodišnji odmor završio je za đakovačke rukometaše koji su protekloga tjedna krenuli s pripremama za proljetni dio prvenstva Druge hrvatske rukometne lige Istok. Podsjetimo, Đakovčani su u jesenskom dijelu prvenstva osvojili treće mjesto s 12 bodova, tri manje od drugoplasiranoga Nexe II i četiri od vodeće Slatine. Đakovčani se još uvijek ne odriču borbe za naslov prvaka  povratak u Prvu hrvatsku rukometnu ligu Sjever. Iako će biti teško jer je vodeći dvojac pokazao svoje kvalitete, ali igrat će se do posljednje minute. Dolaskom trojice igrača Đakovčani su konsolidirali svoje redove i s nestrpljenjem očekuju nove izazove.

Prvu provjeru Đakovčani su imali ove subote gostujući u Požegi. Protiv domaćega prvoligaša đakovački su rukometaši pobijedili rezultatom 36:32 i time nagovijestili uspješnu proljetnu sezonu.

Osim nastupa u prvenstvu, igrače trenera Domagoja Perlića očekuje i kup natjecanje. Đakovački su rukometaši relativno zadovoljni jer su za protivnika dobili momčad Solina, člana Prve hrvatske rukometne lige Jug, koja je jesenski dio prvenstva završila na jedanaestom mjestu s osam bodova. Kup utakmica Đakovo – Solin igrat će se 11. ožujka u Đakovu, a pobjednik će se plasirati među osam najboljih hrvatskih momčadi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here