Pobjednici: Suzana Hardi i Ivana Ramčić, Marić/Ergotić i Baretić/Kovačević!

0
481

OTVORENO PRVENSTVO ĐAKOVA U IGRI PAROVA

Teniski klub Đakovo u subotu i nedjelju, 19. i 20. siječnja, organizirao je Otvoreno prvenstvo Đakova u igri parova. Turnir je odigran u sustavu HUT natjecanja veterana vrijednosti 1000 bodova, a na turniru je nastupilo 29 parova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

« 1 od 3 »

 

Dame su igrale u jedinstvenoj kategoriji. U konkurenciji četiri para (Božana Kovačević/Gordana Glavačević; Ineta Hardi/Snježana Bellian; Suzana Hardi/Ivana Ramčić; Martina Matoković/Mirjana Premužić) prvo mjesto osvojile su Suzana Hardi/Ivana Ramčić koje su pobijedile par Matoković/Premužić 6:2 i 6:3 i par Kovačević/Glavašević rezultatom 2:6; 7:6 i 13:11.

U kategoriji gospode do 45 godina nastupilo je deset parova. Po skupinama nastupili su: Martin Kaptein/Kruno Zeko, Ivan Perić/Mato Bulut; , a u četvrtfinalu su se našla tri đakovačka para (Ivan Ramčić/Filip Ljulj; Tihomir Hardi/Ivan Miličević; Dino Hardi/Matej Lazarević). Pobjeda je pripala vinkovačkom paru Marić/Ergotić koji je u finalu bio bolji od donjomiholjačkoga para Koščak/Milić rezultatom 6:2; 3:6 i 13:11.

U kategoriji gospode preko 45 godina nastupili su sljedeći đakovački parovi: Damir Glavačević/Ivica Mikulić; Tomislav Ljulj/Dragan Dečak (Virovitica), a u četvrtfinale su se plasirali: Branko Ilijov/Branko Ilakovac; Predrag Raguž/Damir Schleis i đakovačko-vinkovačka kombinacija Mišo Mesić/Marinko Ljoljo. Pobjednici turnira su Zagrepčani Baretić i Kovačević koji su u finalu bili bolji od para Mesić/Ljoljo rezultatom 7:5 i 6:1.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here