Klepo i Ćurić dovoljni za Brođane!

0
494

DRUGA PRIPREMNA UTAKMICA ĐAKOVAČKIH RUKOMETAŠA

ĐAKOVO – BROD 33:25 (15:8)

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Sudac: Tomislav Paradžiković (Đakovo).

ĐAKOVO: Tot, Ostajmer, Orlović, Božičević, Vulić 4, Lasić 3, Perković 2, Bradarić 2, Ćurić 5, Klepo 9, Kapetan 1, Novoselović 2, Goluža 2, Poplašen 2, Damjanić 1. Trener: Domagoj Perlić.

BROD: Vukadinović, Prusina 1, Marić, Simeon 1, Vukoje, Sarić 7, Petrović 4, Didić 1, Alaica 8, Rašić 1, Bohm 3.

Nakon sinoćnje utakmice protiv Županje, đakovački su rukometaši u petak, 25. siječnja, ugostili drugoligaša iz Slavonskoga Broda. Brođani su se pokazali zahtjevnijim protivnikom od Županjaca. U prvih dvadeset minuta vidjeli smo pokušaje brze igre, ali s dosta pogrješaka i netočnih dodavanja. U takvoj igri manje su griješili domaćini koji su tijekom prvoga poluvremena stekli prednost od nekoliko golova. Na odmor su Đakovčani otišli s vodstvom od 15:8.

U nastavku utakmice domaći trener Perlić dao je priliku svim igračima tako da su i u nastavku čuvali stečenu prednost iz prvoga dijela. I sva trojca đakovačkih vratara dobili su podjednaku minutažu. Toj je uhvatio sedam, Ostajmer šest, a Orlović pet obrana. Na kraju, plus 8 dovoljno govori koliko su đakovački rukometaši bili bolji.

Ponovo je u domaćim redovima najubojitiji bio Krešimir Klepo, strijelac devet pogodaka, s pet mu se pridružio Renato Ćurić, a četiri gola postigao je Vulić.

U brodskim redovima najbolji strijelac bio je Davor Alaica sa osam, Sarić je dodao sedam.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here