Leon Babić Brajko u pojedinačnom četvrtfinalu i polufinalu igre parova!

0
397

MEĐUNARODNI TENISKI TURNIR LOIRE VALLEE U FRANCUSKOJ

Da štrajk prosvjetara ima i pozitivnih učinaka primjer je mladoga đakovačkoga tenisača Leona Babića Brajka koji je školsku stanku iskoristio za odlazak na jaki međunarodni turnir trećega ranga u francuski grad Blois. U kategoriji tenisačica i tenisača do 16 godina Đakovčanin jako dobro gura.

U pojedinačnoj konkurenciji prošao je dva kola: u prvom je bio bolji od francuskoga kvalifikanta Clementa Lamirea rezultatom 6:2 i 6:4. U drugom kolu  Babić Brajko izbacio je još jednoga domaćega tenisača. Sa 6:4 i 6:3 bio je bolji od Raphaela Vaksmanna. Ovom pobjedom mladi đakovački tenisač plasirao se u četvrtfinale gdje ga očekuje Švicarac, drugi nositelj Mika Brunold. Meč se igra danas 8četvrtak). Zanimljivost ovoga četvrtfinalnoga para jest u tome što se ova dvojica igrača zajedno natječu u igri parova.

I u igri parova đakovačko-švicarska kombinacija Leon Babić Brajko/ Mika Brunold uspješna je jer ih očekuje polufinalni meč. U prvom paru pobijedili su francusku kombinaciju Axel Sabourin/Jim Schmiter (7:5; 6:4), zatim ponovo Francuze Celiana Aragona i Thea Palliesa rezultatom 6:3 i 6:2. U polufinalu ih očekuje još jedna francuska kombinacija: Yohann Dombrowski/Titouan Norde. I ovaj je meč na rasporedu danas (četvrtak).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here