Potop đakovačkih rukometaša u Slatini!

0
705

DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA ISTOK

  1. KOLO

SLATINA – ĐAKOVO 35:20 (17:6)

Slatina – Dvorana SŠC Marka Marulića. Gledatelja: 300. Suci: Luka Šipoš (Trnovec Bartolovečki) i Marko Zeko (Čakovec).

SLATINA: Frajhaut, Horvat, Repić 2, Berkec 3, Baćani, Miličić, Bot 2, Dragojević 1, Butorac 3, Čurić 5, Lisinski 6, Hankić 3, Matelja 5, Bočkaj 1, Venus 1, Lukac 3. Trener: Viktor Frajhaut.

ĐAKOVO: Božičević 3, Omrčanin, Lasić 6, Klepo 1, Orlović, Karčević 4, Kapetan 1, Matačić 2, Mandić 3. Trener: Domagoj Perlić.

Trebao je to biti derbi sedmoga kola, ali možda i cijeloga jesenskoga prvenstva u kojemu su Đakovčani pobjedom mogli do prvoga mjesta. Međutim, od derbija nije bilo niti „D“ jer su gosti u Slatinu došli sa samo devet igrača, a tako se nije moglo protiv odlične Slatine. Nakon početnih 1:1 domaćini su napravili seriju 6:0 i pobjegli na velikih 7:1 čime je utakmica praktički već bila riješena. Kako su Đakovčani igrali govori podatak da su u prvom poluvremenu postigli samo šest pogodaka, a Slatinčani su na odmor otišli s velikih plus 11.

U nastavku, domaćini su rutinski priveli utakmicu kraju povećajući rezultat iz minute u minutu. Đakovačka igra se raspala, a na kraju utakmice na semaforu je stajalo pomalo nevjerojatnih 35:20.

Zaslužena pobjeda Slatine, a za Đakovčane veliki korak unatrag u borbi za prvo mjesto.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here