Pobjeda u Županji za treće kolo!

0
301

HRVATSKI RUKOMETNI KUP

  1. KOLO

ŽUPANJA – ĐAKOVO 24:32 (12:18)

Županja – Dvorana Osnovne škole Ivana Kozarca. Gledatelja: 50. Suci: Nikola Knežević i Tomislav Tunuković (Vrpolje).

ŽUPANJA: Filipović 1, Šego 3, Oršolić 2, Huber 2, Šokić 2, Doknjaš 4, Relatić 4, Zovak 2, Jelečević, Marić 1, Kelava 3, Ostružnjak, Miličić,  Nađ. Trener: Mihovil Ostružnjak.

ĐAKOVO: Serdarević, Božičević 5, Mandić 3, Kapetan, Perković, Lasić 3, Omrčanin 6, Matačić 8, Jarčević 3, Pešut, Klepo 4, Orlović. Trener: Domagoj Perlić.

Đakovački rukometaši uspješno nastavljaju put u hrvatskom Kupu. Nakon pobjede nad Novom Gradiškom u drugom su kolu bili bolji od rukometaša Županje. Golovima Lasića, Matačića i Omrčanina Đakovčani su poveli 3:0, a u 11. minuti na semaforu je stajalo visokih 9:1. Već tada bilo je jasno da će pobjeda u Đakovo. Do odlaska na odmor Županjci su uspjeli donekle uspostaviti ravnotežu, ali ipak su gosti sačuvali prednost od šest golova (18:12). U tim trenucima najbolji đakovački strijelci bila su dvojica Luka – Matačić i Omrčanin sa četiri gola, a toliko je postigao Marin Božičević.

U nastavku utakmice ništa se značajnije nije mijenjalo. Đakovčani su  u nekoliko navrata povećali svoje vodstvo na deset golova da bi utakmica konačno završila s đakovačkih plus 8.

Najbolji u đakovačkim redovima bili su već spomenuti Matačić sa osam, Omrčanin sa šest i Božičević s pet pogodaka.

Ova utakmica poslužila je đakovačkim rukometašima kao generalka pred teško gostovanje kod vodeće Slatine. Nakon odlične partije protiv favoriziranih Našičana, pred igračima trenera Perlića novo je veliko iskušenje. Vjerujemo da će biti riješeno na zadovoljstvo đakovačkih ljubitelja rukometa.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here