Đakovčani uzvratili s kamatama za prvenstveni poraz!

0
544

HRVATSKI RUKOMETNI KUP

  1. KOLO

ĐAKOVO – N. GRADIŠKA BDA GRUPPE 38:24 ( 18:12)

Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 50. Suci: Miroslav Josić i Goran Radonjić (Donji Miholjac).

ĐAKOVO: Božičević 3, Perković 1, Lasić 3, Omrčanin 7, Jarčević  5, Kokanović 2, Pešut, Orlović, Poplašen 3, Mandić 6, Kapetan  2, Matačić 6, Dramac. Trener: Domagoj Perlić.

  1. GRADIŠKA BDA GRUPPE: Josip Janeček, Orelj 5, Milošević 3, Umljenović, Špoljarić 1, Bušić, Džebić 4, Ivanišević 2, Čosić 5, Kumić, Marjanović 4, Jotić. Trener: Krešimir Šagovac.

Nakon što su se sastali u trećem prvenstvenom kolu Đakovčani i Novogradšćani opet su ukrstili snage u prvom kolu hrvatskoga Kupa. U ovoj utakmici, za razliku od prvenstvene, vidjeli smo rastrčane, borbene i raspoložene mlade đakovačke rukometaše koji su od samoga početka diktirali ritam utakmice. U petoj minuti već je bilo 4:1 da bi do kraja prvoga dijela razlika narasla na velikih šest razlike (18:12). U tim trenutcima nezaustavljiv za gostujuću obranu bio e Noa Mandić, strijelac čak šest pogodaka uz odličnu asistenciju Luke Matačića sa četiri gola.

U nastavku utakmice sve je bilo jasno. Iako su gosti u nekoliko navrata smanjili razliku na minus 4 (19:15 i 20:16), sve je bilo jasno. U drugom poluvremenu dominirao je Luka Omrčanin koji je postigao svih sedam pogodaka, a vrlo dobru utakmicu odigrao je i Petar Jarčević sa pet zgoditaka.

Đakovčani su na kraju došli do visoke i zaslužene pobjede koja ih vodi u drugo kolu hrvatskoga Kupa.

Ovu pobjedu trener Domagoj Perlića iskoristio je i za pripremu pred nedjeljno gostovanje u Valpovu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here