Selčanima memorijalni turnir, unuk poginuloga vukovarskoga branitelja najbolji igrač turnira!

0
1437

MLADI SELČANI DAN NEOVISNOSTI OBILJEŽILI NOGOMETNIM TURNIROM U VUKOVARU

Mlađi pioniri NK Omladinac iz Đakovačkih Selaca praznik Dan neovisnosti obilježili su sudjelovanjem na nogometnom turniru kojega je organizirao Nogometni klub Radnički iz Vukovara. U konkurenciji osam momčadi NK Omladinac osvojio je prvo mjesto ostvarivši četiri pobjede. U grupi su bili bolji od Lovasa 5:1, Vuteks – Sloge 1:0 i Mitnice 2:0. U finalnom susretu mladi Selčani slavili su protiv Dunava iz Dalja rezultatom 4:0. Treće mjesto pripalo je Vukovaru 91., a četvrto Mitnici. Strijelci za Omladinac bili su: Filip Farkaš 4, Josip Brataljenović 3, Stjepan Ivić i Noa Glavašević po 2 i Ante Macokatić 1.

Osim pobjedničkoga pehara igrači Omladinaca osvojili su i dvije pojedinačne nagrade. Najboljim igračem proglašen je Filip Farkaš koji je, uz odličnu igru,  postigao i četiri pogotka. Simbolično, na današnji dan, unuk poginuloga vukovarskoga branitelja Ive Farkaša postao je najbolji igrač turnira. „Ovu nagradu poklanjam trinaestorici selačkih branitelja koji su sudjelovali u herojskoj obrani Grada Vukovara, poručio je najbolji igrač turnira Filip Farkaš. Najbolji golman također dolazi iz pobjedničkih redova, a to je Niko Ivić.

U pratnji roditelja i Stjepana Ljubeja, člana županijskoga Izvršnoga odbora Hrvatskoga nogometnoga saveza igrači su posjetili Memorijalni centar Domovinskoga rata.

Za NK Omladinac (ĐS) nastupili su: Niko Ivić, Teo Furjan, Ivano Jelačić, Stjepan Ivić, Filip Farkaš, Noa Glavašević, Ante Macokatić, David Jambrec, Stjepan Brataljenović, Karlo Brataljenović, Josip Brataljenovć, Josip Vincek. Trener: Božidar Farkaš.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here