Kuševčani goste počastili “petardom”!

0
1019

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK VINKOVCI

  1. KOLO

                            5:0 (2:0)

Kuševac – Igralište Lipa. Gledatelja: 200. Sudac: Marin Lovrić (Drenovci). Pomoćnici: Ivan Toman (Štitar), Mato Bjelopavlović (Štitar). Strijelci: 1:0 Milardović (28.), 2:0 Stjević (38.), 3:0 Milardović (48.), 4:0 Bošković (73.), 5:0 Cicvarić (86. – 11 m).

TORPEDO: Vinković, Beljan, Delić, Rajčević, Milardović (72. Filip Cicvarić), Stjević (62. Fogadić), Radoš (65. Paradžik), Antinac, Bošković, Marin Cicvarić, Nikolić Kovačić.

BORINCI: Babić, Netinger, Bručić, Prišćan, Petrovečki (54. Ležaić), Šest, Rodrigues (46. Filipović), Dumbovečak, Ileković (84. Cafuta), Robert Filipović, Brlečić.

Otvaranje nove nogometne sezone u Kuševcu počelo je malom svečanošću. Naime, Ilija Beljan nagrađen je za svoj stoti nastup u dresu Torpeda tako da mu je potpredsjednik kluba Franjo Milković predao počasni dres s brojem 100. Lijepa gesta, svaka čast!

                                               Slavljenik Ilija Beljan

S puno respekta krenuli su nogometaši Torpeda protiv momčadi Borinaca jer su se gosti pojačali s nekoliko dugogodišnjih trećeligaških igrača, a osim toga u momčadi je i jedan Brazilac. Osim toga, trener Goran Uzelac nije mogao računati na kapetana Branimira Ivandu i Zorana Bračka (zbog ozljeda).

                    Prva pobjeda u Međužupanijskoj ligi – NK Torpedo

U prvih pola sata, nakon početnoga ispitivanja snaga, krenuo je kuševački uragan. Josip Milardović otvori je seriju pogodaka u 28. minuti da bi prinova Bojan Stjević deset minuta kasnije postigao svoj prvi pogodak za Torpedo. S ta dva gola Kuševčani su više nego zadovoljni otišli na odmor.

                            Prvi gol u dreu Torpeda – Bojan Stjević

U nastavku susreta, Kuševčani su još više pritisnuli goste iz Jarmine. Već u 48. minuti Josip Milardović postiže svoj drugi pogodak čime je nagovijestio još pogodaka u gostujućoj mreži. U istu strijelca se u 73. minuti upisao Ivan Bošković, a u samoj završnici susreta kazneni udarac za konačnih 5:0 postavio je Marin Cicvarić.

Bila je to odlična nogometna predstava u kojoj smo vidjeli razigrane Kuševčane koji su najavili visoke dometa u novoj ligi.

OSTALI REZULTATI PRVOGA KOLA:

OLIMPIJA – MLADOST (ĐS)   2:1

OTOK – BORAC (B)   3:1

DARDA – ZRINSKI   4:3

RADNIČKI (Ž) – VIŠNJEVAC   2:0

ŠOKADIJA – BORAC (KV)   2:0

VALPOVKA – RADNIČKI (M)   1:2

DILJ – SLAVONAC (K)   1:2

table id=17 /]

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here