Đakovački turnir Leonardi Kajkić i Leonu Babiću Brajku!

0
906

OTVORENO PRVENSTVO ĐAKOVA ZA TENISAČICE I TENISAČE DO 16 GODINA

Teniski klub Đakovo, u subotu je i nedjelju, 17. i 18. kolovoza, bi organizator juniorskoga: Otvorenoga prvenstva Đakova.

U ženskoj konkurenciji do finala su došle prva nositeljica Vinkovčanka Leonarada Kajkić i Luna Ivković, članica zagrebačkoga Itema. Mlada Zagrepčanka u polufinalu je pobijedila drugu nositeljicu Angelu Marniku, nakon tri seta, rezultatom 6:4; 1:6 i 6:4. U nedjeljnom finalu Leonarda Kajkić bila je bolja od Lune Ivković sa 6:4 i 6:2. Mlada Luna Ivković treba biti zadovoljna plasmanom u finale jer je tri godine mlađa o svoje protivnice u finalu.

U muškoj konkurenciji do finala su došli đakovački tenisač Leon Babić Brajko i Stjepan Majcan. Kao prvi nositelj đakovački je tenisač do finala došao pobjedama nad Ilijom Kržićem 6:0 i 6:1, a zatim u polufinalu protiv Filipa Ferege s uvjerljivih 6:4 i 6:0. Stjepan Majcan do finala došao je pobjedom nad drugim nositeljem Andrejem Dominićem (6:3; 6:2).

Niti u finalu đakovački tenisač nije imao većih problema. Protiv Stjepana Majcana bio je uvjerljiv sa 6:4 i 6:1.

U muškoj konkurenciji nastupila su još trojica đakovačkih tenisača: Ivano Luka Tavić poražen je u prvom kolu od Filipa Ferege (6:0; 6:0), Franjo Zrakić izgubio je od Filipa Rihtara (6:0; 6:0), a od Lovre Jurasa bolji je bio Vinkovčanin Ilija Kopić (6:2; 6:1).

U igri parova Leon Babić Brajko i Andrej Dominić bez problema su došli do pobjede. U prvom su meču bili bolji od vinkovačkoga para Ilija Kopić/Filip Rihtar (6:2; 6:2), a u finalu su slavili protiv Lovre i Stjepana Majcana (6:1; 6:1).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here