Preslatinčani glavni favoriti Lige NS Đakovo!

0
1009

SLAVONAC IZ PRESLATINACA OZBILJNO SE PRIPREMA ZA NOVO PRVENSTVO

Nogometaši Slavonca iz Preslatinaca u prošlom su prvenstvu imali nesreću jer su s istim brojem bodova (35) zauzeli treće mjesto u odnosu na drugoplasirane Budrovčane koji su ušli u Drugu županijsku ligu. Ali, očito da su ove godine Preslatinčani krenuli ozbiljno s pripremama želeći se vratiti u drugoligaško društvo.

U dosadašnjem djelu priprema Preslatinčani su odigrali tri utakmice i ostvarili isto toliko pobjeda. To potvrđuje da imaju odličnu momčad koja će zasigurno biti jedan od glavnih favorita za osvajanje prvoga mjesta. U prvoj je utakmici Slavonac na gostovanju u Đakovačkim Selcima pobijedili Omladinac s 5:2. Strijelci su bili: Antonio Tarnaj, Ivan Tarnaj, Josip Franjić, Mirko Mesaroš i Antonio Mesaroš.

U nedjelju su Slatinčani bili uspješni protiv Rekorda. Na kondrićkom igralištu Slavonac je pobijedio 2:1 Za pobjedu dvostruki strijelac bio je Ivan Tarnaj.

U srijedu, 14. kolovoza, Slavonac je odigrao je i treću utakmicu i ostvario treću pobjedu. U Potnjanima su slavili protiv Velebita s 3:1. Strijelci su bili: Antonio Mesaroš, Hipp i Rončka.

Pred Slavoncem je u nedjelju ispit u prvom kolu Kupa Nogometnog središta Đakovo. Slavonac će na svom igralištu ugostiti Slavoniju iz Punitovaca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here