Marin Stanušić potvrdio odličnu formu!

0
653

SATNIČANI I PUNITOVČANI ODIGRALI POSLJEDNJU PRIPREMNU UTAKMICU

MLADOST (ĐS) – SLAVONIJA (P) 4:0 (3:0)

Nogometaši Mladosti i Slavonije odigrali su u srijedu, 14. kolovoza, posljednju pripremnu utakmicu pred početak nove natjecateljske sezone. Naime, i Satničani i Punitovčani u nedjelju otvaraju službenu sezonu utakmicom prvoga kola Kupa Nogometnoga središta Đakovo. Mladost će na gostovanje u Široko Polje dok će Slavonija igrati u Preslatincima protiv domaćega Slavonca.

Prelazak Marina Stanušića iz Zrinskoga u Mladost očito da se pokazao kao odličan potez jer mladi napadač počeo je zabijati golove. I protiv Punitovčana postigao je dva pogotka čime je nagovijestio važnu ulogu u igri Mladosti. Domaćini su do odmora postigli tri pogotka čime su utakmicu usmjerili prema svojoj pobjedi. Uz dva Stanušićeva pogotka u listu strijelaca upisali su se i Stipo Totić te Neven Grbeša. I ova dva igrača često su se pojavljivala kao strijelci u pripremnim utakmicama.

Podsjetimo da će od ove godine Mladost igrati u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Osijek – Vinkovci (uz njih će nastupiti i Torpedo iz Kuševca), a u prvom kolu gostovat će u Osijeku protiv Olimpije.

Slavonija iz Punitovaca krenut će u svoju drugu sezonu kao član Prve županijske nogometne lige (uz njih nastupaju i Ratar i Omladinac iz Josipovca), a u prvom kolu očekuje ih povratnik u ligi Đurđenovac.

I jednima i drugima prvenstvo počinje 25. kolovoza.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here