Rataru prvo mjesto, Ilija Beljan najbolji igrač, Dean Bekić strijelac, Matija Galić golman!

0
1008

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „GREGAČEVIĆ – VUKADIN – RADOŠ“ U VIŠKOVCIMA

Nakon dvodnevnoga natjecanja, poznati su svi nagrađenici viškovačkoga memorijalnoga turnira. Naslov pobjednika, nakon izvođenja jedanaesteraca, pripao je Rataru, drugo mjesto osvojili su prošlogodišnji pobjednici Torpedo. U borbi za treće mjesto domaćini Radnički slavili su 1:0 protiv Šokadije. Na turniru su dodijeljene i pojedinačne nagrade: najbolji igrač je Ilija Beljan (Torpedo), najbolji strijelac Dean Bekić (Ratar), a najbolji golman Matija Galić (Ratar).

                            Pobjednici turnira – NK Ratar Piškorevci

                           Najbolji igrač turnira – Ilija Beljan (Torpedo Kuševac)

               Najbolji strijelac: Dean Bekić (Ratar) i golman Matija Galić (Ratar)

FINALE

TORPEDO – RATAR 5:3 (0:0)

Viškovci – Igralište Viškovci. Gledatelja: 400.

TORPEDO: Dolić, Beljan, Milardović, Rajčević, Bračko, Branimir Ivanda, Antinac, Radoš, Bošković, Marin Cicvarić, Nikolić Kovačić. (Još su igrali: Slavić, Stjević, Filip Cicvarić, Mislav Ivanda, Butor, Uzelac, Labak). Trener: Goran Uzelac.

RATAR: Galić, Jurinić, Matej Tunuković, Bošnjaković, Batinić, Blaškić, Ivan Tunuković, Florian Abramović, Manuel Abramović, Bekić. (Još su igrali: Barić, Mišević, Antunović, Zeko, Lipčević). Trener: Josip Mišić.

Stari poznanici iz prvenstvenih ogleda i u Viškovcima su u principu odigrali natjecateljsku utakmicu jer Kuševčani su htjeli obraniti prošlogodišnji naslov, a Piškorevčani pobjedom stvoriti pozitivno raspoloženje i ulazak u formu. Tijekom utakmice vidjeli smo niz lijepih akcija i dobrih prilika, ali golmani Dolić i Galić bili su ponajbolji pojedinci susreta. Nakon regularnoga dijela utakmica je završila bez pogodaka. Pobjednika su odlučili jedanaesterci. U prvoj seriji Radoš je promašio za Torpedo, a Batinić je pogodio za Ratar. U drugoj seriji precizni su bili Stjević (Torpedo)  Manuel Abramović. I u trećoj seriji oba izvođača bila su siguran (Cicvarić i Horvat). Nada u uspjeh vratila se Torpedu u četvrtoj seriji kada je Beljan postigao pogodak, a Ratarov Belić promašio. Međutim, u posljednjoj petoj seriji golman Galić obrano je udarac Josipa Milardovića, a Florian Abramović postigao je pogodak za pobjedu. I prvo slavlje Ratara.

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

RADNIČKI – ŠOKADIJA 1:0

Viškovci – Igralište Viškovci. Gledatelja: 400. Strijelci: 1:0 Piler.

RADNIČKI: Danijel Drenjančević, Bašić, Tavić, Majstorović, D. Mijakić, Peradinović, Erceg, Gudelj, Horvat, Piler, Gusić. (Još su igrali: Vlajčić, Luka Drenjančević, Vukić, Duvnjak, Ereš, Kovač, Bikić).

ŠOKADIJA: Marijanović, Degmečić, Marković, Josip Pačarić, Adnić, Mato Damjanović, Josip Damjanović, Josip Damjanović, Gavrić, Asić, Tukara. (Još su igrali: Kunce).

U borbi za treće mjesto jedan je detalj odlučio: Pilerov pogodak koji je domaćinu donio treće mjesto.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here