Mladost nakon jedanaesteraca do titule, najbolji igrač: Patrik Lovaković, strijelac Stipo Totić, golman Josip Zorbas!

0
1273

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „DOMAGOJ MATIĆ I IVICA KRALJEVIĆ“ U GAŠINCIMA

Nedjeljne utakmice gašinačkoga memorijalnoga turnira završile su utakmicama za treće i prvo mjesto.

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

HOŠK – TOMISLAV (D. ANDRIJEVCI) 6:5 (2:2; 1:1)

U borbi za treće mjesto domaćini HOŠK slavili su nad Tomislavom iz Donjih Andrijevca i to nakon izvođenja jedanaesteraca. Tijekom prvoga poluvremena Andrijevčani su imali terensku inicijativu i veći posjed lopte šti im je u desetoj minuti donijelo vodstvo. Strijelac je bio Čičak. Pri kraju poluvremena Gašinčani su uspostavili terensku inicijativu i golom Vomša izjednačili rezultat na 1:1. Naime, gašinački napadač najbolje se snašao u gužvi u kaznenom prostoru Tomislava i proslijedio loptu u nebranjeni dio. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

Početkom drugoga dijela Andrijevčani su ponovo došli u vodstvo. Nakon slobodnoga udarca trese se gašinačka mreža. U samoj završnici domaćini su krenuli na sve ili ništa i to im je donijelo poravnanje. Danijel Rac postiže pogodak za 2:2. U izvođenju jedanaesteraca više sreće i Koncentracije imali su nogometaši HOŠK-a kojima je na kraju pripalo treće mjesto.

FINALE

MLADOST – ĐAKOVO CROATIA (juniori) 7:5 (3:3)

Mladi Đakovčani utkamicu su krenuli potpuno otvoreno što je iznenadilo Satničane. Dino Burazn strijelac je dva pogotka za đakovačko vodstvo 2:0.U završnici prvoga poluvremena Stipo Totić postiže pogodak i smanjuje rezultat na 1:2.

Početkom drugoga poluvremena Tomić postiže treći pogodak za Đakovo Croatiju i na pomolu je bilo veliko iznenađenje. Međutim, Neven Grbeša postiže pogodak za 2:3 da bi u posljednjoj minuti utakmice Marin Stanušić postigao pogodak za 3:3.žU izvođenju jedanaesteraca više koncentracije imali su nogometaši Mladosti kojima je pripao pobjednički pehar. Ali, sve pohvale idu i na račun mladih Đakovčana koji su turnir odigrali ravnopravno protiv daleko starijih i iskusnijih igrača.

Na kraju turnira, proglašeni su i najbolji pojedinci turnira. Najbolji igrač je Patrik Lovaković (Đakovo Croatia), strijelac Stipo Totić (Mladost ĐS), a golman Josip Zorbas (Đakovo Croatia).

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here