Đakovčanima četvrti Liovićev memorijal zaredom!

0
663

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „VLADO LIOVIĆ“

Nogometni klub Olimpija Osijek svake godine organizira memorijal u počast na svoga trenera i nogometnog radnika koji je ostavio neizbrisiv trag u osječkom i slavonsko-baranjskom nogometu. Nekoliko godina unazad, redoviti sudionici, uz domaćina Olimpiju, su i nogometaši Đakovo Croatije i NAŠK-a iz Našica.

I ove godine sudionici su međusobno, svatko sa svakim, odigrali po jedno poluvrijeme nakon čega je bio i poznat redoslijed. Po četvrti puta zaredom, naslov pobjednika pripao je nogometašima Đakovo Croatije koji su u prvoj utakmici bili bolji od NAŠK-a s minimalnih 1:0. Strijelac pobjedničkoga gola bio je Tomas Grgačević. U utakmici protiv domaćina Olimpije, Đakovčani su golom Tomasa Grgačevića poveli 1:0, ali su „ljubičice“ uspjele izjednačiti na 1:1.

Nogometaši NAŠK-a pobijedili su Olimpiju 3:1 tako da je prvo mjesto pripalo Đakovo Croatiji, drugo NAŠK-u, a treće Olimpiji.

Sve pojedinačne nagrade otišle su u đakovačke ruke. Najbolji igrači i strijelac turnira je Tomas Grgačević, a najbolji golman Stipe Nevistić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here