Juniori Đakovo Croatije bolji od Gašinčana, Mladost od Andrijevčana!

0
698

MEMORIJALNI TURNIR „DOMAGOJ MATIĆ I IVICA KRALJEVIĆ“ U GAŠINCIMA

PRVI DAN

HOŠK – ĐAKOVO CROATIA (juniori) 1:2 (1:0)

Momčad Đakovo Croatije koju su činili juniori i kadeti, došli su do pobjede protiv domaćina. Tijekom prvoga poluvremena, domaćini su bili bolji, imali su nekoliko izglednih prilika, ali lopta nije htjela u gol. Ipak, Gašinčani dolaze u vodstvo iz jedanaesterca kojega je Tomislav Martinović mirno poslao u đakovačku mrežu.

U drugom dijelu, na terenu druga slika. Mladi Đakovčani imaju više od igre što im donosi izjednačenje. Nakon slobodnoga udarca Gluhali je natrčao na loptu i pospremio ju u gašinačku mrežu. Bolju igru mladi Đakovčani potvrdili su drugim pogotkom. Milić iz slobodnog udarca postiže eurogol za konačnu pobjedu Đakovo Croatije i plasman u nedjeljno finale.

MLADOST (ĐS) – TOMISLAV (D. ANDRIJEVCI) 1:0 (0:0)

Nogometaši Mladosti i Tomislava prikazali su u Gašincima odličnu igru u kojoj je prilila i s jedne i druge strane bilo napretek. Ipak, napadači nisu bili raspoloženi što se dijelom može pripisati i umoru nakon pripremnoga dijela, ali i velike vrućine po kojoj je doista bilo teško igrati.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 54. minuti kada je sudac Matić dosudio kazneni udarac za Satničane. Siguran realizator najstrože kazne bio je Stipo Totić.

Nakon prvoga dana turnira poznat je i nedjeljni raspored. U 16:00 sati, za treće mjesto, igrat će domaćin HOŠK i Tomislav iz Donjih Andijevaca, a u 18:00 sati za titulu pobjednika turnira borit će se Mladost i Đakovo Croatia.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here