Našičani slavili u Kuševcu!

0
603

NAŠIČKI TREĆELIGAŠ USPJEŠAN U KUŠEVCU

TORPEDO  NAŠK 0:3 (0:1)

Kuševac – Igralište Lipa. Gledatelja: 100. Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo). Pomoćnici: Goran Pataki i Ivan Lulić (Đakovo). Strijelci: 0:1 Tomić (35.), 0:2 Lukačić (53.), 0:3 Mikola (76.).

TORPEDO: Vinković, Beljan, Delić, Cicvarić, Radoš, Bračko, Nikolić Kovačić, Ivanda, Rajčević, Antinac, Milardović. (Još su igrali: Dolić, Josip Čuić, Mislav Ivanda, Uzelac, Labak). Trener: Goran Uzelac.

NAŠK: Mikšić, Butković, Lukačić, Tomić, Vinogradac, Gašparić, Mađaš, Barišić, Vučemilović, Hećimović, Rukavina. (Još su igrali: Prodanović, Mikola, Smajo, Galinec). Trener: Mario Barišić.

Kuševčani nastavljaju s odigravanjem pripremnih utakmica s klubova iz viših rangova. U srijedu, 7. kolovoza, gostovali su nogometaši NAŠK-a, novoga trećeligaša kojega kao trener vodi Kuševčanin Mario Barišić.

U prvih pola sata vidjeli smo izjednačenu igru s podjednakim posjedom lopte. U 35. minuti gosti su poveli 1:0, a strijelac je bio Mihael Tomić. Bio je to rezultat prvoga poluvremena.

U nastavku utakmice, Našičani su potvrdili svoju pobjedu. U 53. minuti Renato Lukačić zatresao je kuševačku mrežu, a točku na „i“ stavio je u 76. minuti Matko Mikola za konačnih 3:0.

Unatoč porazu Kuševčani nisu razočarali već su odigrali još jednu jaku utakmicu u kojoj su uigravali momčad. To potvrđuju i riječi trenera Uzelca: “Bila je to prava prijateljska utakmica. Najvažnije da su se moji igrači istrčati i dali sve od sebe. Primjetan je bio umor što je donijelo i dosta pogrešaka u igri. Zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu dok smo u nastavku fizički pali. Osim toga, imamo problema s malim brojem igrača, a da stvar bude još gora večeras je ozljedu koljena obnovio Josip Čuić pa moramo vidjeti kakvo je stanje s njim. Našk se predstavio kao korektno, solidna i disciplinirana momčad. Kolegi Barišiću želim puno uspjeha u 3. HNL, zaključio je Uzelac. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here