Bikić, Stanušić i Grbeša za sigurnu pobjedu

0
689

SATNIČANI UGOSTILI STARE ZNANCE IZ FERIČANACA

MLADOST (ĐS) – FEŠK 3:0 (2:0)

Dobri sportski i prijateljski odnosi okupili su nogometaše Mladosti i FEŠK-a na pripremnoj utakmici u srijedu, 7. kolovoza. I jedni i drugi bez nekoliko standardnih igrača (FEŠK-u nedostajao Kapraljević; Mladosti Bojanović, Novoselić, Stipanović, Drmić) odirali su korektnu utakmicu u kojoj su Satničani pokazali da su u ovom trenutku bolja momčad. To su potvrdili i s dva pogotka u prvom poluvremenu. Domaćini su došli u vodstvo nakon što je Žonka ubacio loptu u kazneni prostor gdje se na pravom mjestu našao Bikić koji glavom pogađa gostujuću mrežu. U posljednjim trenucima prvoga dijela pao je i drugi pogodak. S desne strane ubačena je dubinska lopta, na nju je krenuo Marin Stanušić, ušao u prostor prije gostujućega stopera te lukavo lob udarcem prebacio istrčaloga golmana.

U drugom dijelu oba su trenera napravila nekoliko izmjena, a u novim odnosima snaga opet su se bolje snašli Satničani. Živost u igru Mladosti unio Akrap koji je nekoliko puta probio protivnički bok i uputio nekoliko upotrebljivih lopti. Jednu takvu ubacio je iz kornera, na nju je natračao  Neven Grbeša i glavom zakucao u praznu mrežu. Do kraja obje su momčadi igrale u prijateljskom tonu tako da je konačni rezultat donio i trenutno realan odnos snaga.

Pred nogometašima Mladosti u subotu je nova provjera. Sudjeluju na memorijalnom turniru u Gašincima gdje ih u 18:00 sati očekuje momčad Tomislava iz Donjih Andrijevaca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here