Dinamu pobjednički pehar, sve utakmice odlučene jedanaestercima!

0
690

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „MILAN BREKALO MISKA“ U TRNAVI

Nogometni klub Dinamo iz Trnave u subotu i nedjelju, 3. i 4. kolovoza, organizirao je Memorijalni nogometni turnir „Milan Brekalo Miska“ u spomen na svoga preminuloga člana. Na turniru su uz domaćine nastupili i Rekord iz Kondrića, Mladost iz Ivanovaca i Sloga iz Stružana. Nakon dvodnevnoga natjecanja naslov pobjednika pripao je domaćinu koji je nakon jedanaesteraca bio bolji od Kondrićana.

NEDJELJA, 4. kolovoza

FINALE

DINAMO (TR) – REKORD 7:6 (3:3)

DINAMO (TR): Zlatunić, Mikić, Holbik, J. Franjić, Drmić, Vuković, Svilanović, Katalenić, Jambrec, Benić, Živković. (Još su igrali: Lovaković, Turković).

REKORD: Rukavina, Balabanić, Marijan Žeravica, Josip Žeravica, Danijel Kedveš, Nikolić, Božidar Kedveš, Francem, Stanić, Pongračić, Aničić. (Još su igrali: Kryk, Jackanić, Marić, Ambrušić, Goran Kedveš).

U općinskim derbijima kakav je bio i ovaj između Trnavčana i Kondrićana uvijek je neizvjesno. Tako je i ovaj susret ponudio niz uzbuđenja, ali i šest golova u regularnom dijelu. Strijelci za Dinamo bili su Katalenić, Svilanović i Turković dok su se u kondrićkim redovima u strijelce upisali Pongračić, Marić i Kryk. Nakon izvođenja jedanaesteraca pobjeda je pripala Dinamu.

                                    Pobjednici turnira – NK Dinamo Trnava

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

MLADOST (I) – SLOGA   6:7 (3:3)

MLADOST (): Nikolić, Aleksa, Vađon, Mikloš, Mamić, Dudaš, Gajski, I. Išasegi, A. Išasegi, Radočaj, Miličević.

SLOGA: Bošnjaković, Lamešić, Žuk, H. Vinarić, M. Vinarić, Aralica, Zečić, Kokanović.

Iako su gosti iz Stružana došli sa samo osam igrača, većim dijelom utakmice bili su u vodstvu. Ipak, u samoj završnici Ivanovčani su uspjeli poravnati rezultat na 3:3. Nakon izvođenja kaznenih udraca više sreće imali su igrači Sloge koji su tako odnijeli pehar za treće mjesto.

PRVI DAN – SUBOTA, 3. kolovoza

DINAMO (TR) – MLADOST (I) 8:7 (2:2)

DINAMO (TR): Zlatunić, Kokalović, Franjić, Drmić, Mikić, Holbik, Svilanović, Vuković, Katalenić, Živković, Benić. (Još su igrali: Ivaković, Bertoš, Matić, Stipić, Turković).

MLADOST (I): Nikolić, Lulić, Vađon, Mikloš, Mamić, Kristek, Culjak, Aničić, A. Išasegi, Pastva. (Još su igrali: Aleksa, Gajski, Bauer, Miličević).

Nakon što su gosti iz Ivanovaca golovima Mikloša i Culjka poveli 2:0, Trnavčani su uspjeli sustići protivnike. Golove za Dinamo postigli su Živković i Vuković.

U lutriji jedanaesteraca više sreće i koncentracije imali su igrači Dinama koji su se tako plasirali u nedjeljno finale.

REKORD – SLOGA (STRUŽANI)   11:10 (3:3)

REKORD: Rukavina, Balabanić, Marijan Žeravica, Marić, Danijel Kedveš, Nikolić, Božidar Kedveš, Francem, Goran Kedveš, Aničić, Stanić. (Još su igrali: Kryk, Jackanić, Pongračić).

SLOGA: A. Vinarić, H. Vinarić, Kokanović, Aralica, M. Vinarić, Zečić, T. Čizmić, Kokanovć, Lamešić.

I drugi susret subotnjega programa odlučen je nakon izvođenja jedanaesteraca. Dvostruki strijelac za Rekord bio je Mario Francem, a jednom se u listu strijelaca upisao Marijan Žeravica. Dva gola za Slogu postigao je Čizmić, a jedan Zečić. Nakon jedanaesteraca slavili su Kondrićani.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here