Torpedu naslov, Bračko najbolji igrač, Ivanda strijelac, Vinković golman!

0
654

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „TOMISLAV VALENTIĆ“ U STARIM MIKANOVCIMA

TORPEDO – BUDUĆNOST (ŠIŠKOVCI) 3:1 (1:0)

Nakon pobjede u prvom susretu protiv osječke Elektre (3:1) nogometaši Torpeda na memorijalnom turniru u Starim Mikanovcima istim su rezultatom slavili i protiv Budućnosti iz Šiškovaca. U prvom poluvremenu, golom Branimira Ivande iz kaznenoga udarca, Kuševčani su poveli 1:0. Put prema pobjedi trasirao je u drugom poluvremenu Radoš, strijelac drugoga pogotka, a konačnu potvrdu pobjede donio je Rajčević trećim pogotkom. Šiškovčani su u završnici utakmice postigli počasni pogodak za konačnih 3:1.

Na kraju turnira proglašeni si i najbolji pojedinci turnira. Najbolji igrač turnira je Zoran Bračko, najbolji strijelac Branimir Ivanda, a golman Vladimir Vinković.

U nedjeljnom finalu trener Goran Uzelac nije mogao računati na Delića i Josipa Čuića, ali je zato u momčadi imao iskusnoga Josipa Milardovića i novopridošli Bojan Stjević.

Pobjednički pehar osvojili su: Vinković, Beljan, Rajčević, Bračko, Antinac, Branimir Ivanda, Radoš, Cicvarić, Nikolić Kovačić, Milardović, Stjević, Slavič, Labak, Uzelac.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here