Đakovačko ljeto uz vrhunsku odbojku na pijesku!

0
564

PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI NA PIJESKU

Veliki napor i trud uložio je Grad Đakovo i Odbojkaški klub Đakovo kako bi pripremili uvjete za održavanje jednoga od šest turnira Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku koje će se održati od 2. do 4. kolovoza na dva novouređena terena pored Gradskoga bazena. Organizator turnira je Hrvatski odbojkaški savez koji je osigurao i bogati nagradni fond u visini od 30.000,00 kuna. Nedjeljno muško i žensko finale s početkom u 20:00 sati direktno će iz Đakova prenositi Sportska televizija.

Nakon turnira na Pašmanu, Đakovo će, nakon punih 19 godina kada je održano posljednje nacionalno natjecanje u odbojci na pijesku, biti domaćin najboljih hrvatskim natjecateljicama i natjecateljima.

Đakovčani će u petak, od 15:00 sati gledati kvalifikacijski turnir u muškoj i ženskoj konkurenciji iz kojega će se šest najboljih ekipa plasirati u završni turnir. Tih šest ekipa priključit će se skupini od šest parova glavnoga turnira. U subotu, i nedjelju, 3. i 4. kolovoza, najboljih 12 ekipa borit će se za naslov prvaka đakovačkoga turnira.

Prema nesluženim informacija u muškom kvalifikacijskom turniru nastupit će i nekoliko đakovačkih parova, dok će u ženskoj konkurenciji pozivnicu dobiti đakovački par Zdenka Babić i Anela Gajić.

Ovo je jedan od četiri turnira s kojega se bodovi zbrajaju, a zadnji finalni turnir koji će ponuditi i prvaka Hrvatske u muškoj i ženskoj konkurenciji održat će se u Zagrebu.

Iz Odbojkaškoga kluba Đakovo upućen je poziv svim ljubiteljima sporta da ove ljetne dane provedu uz terene odbojke na pijesku gdje će zasigurno uživati u vrhunskoj odbojci na pijesku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here