Raspoloženi piškorevački napadači

0
522

PRVA PRIPREMNA UTAKMICA RATARA I HAJDUKA

RATAR – HAJDUK (ŠP) 5:2 (3:0)

Županijski prvoligaš iz Piškorevaca i drugoligaš iz Širokoga Polja u nedjelju su, 28. srpnja, krenuli s odigravanjem pripremnih utakmica. Otvaranje utakmice proteklo je u ravnopravnoj igri, ali u drugom dijelu prvoga poluvremena Piškorevčani su postigli tri pogotka i tako usmjerili utakmicu prema svojoj pobjedi.  Ivan Tunuković dovodi Ratar u vodstvo 1:0 da bi nedugo nakon toga Florian Abramović povećao rezultat na 2:0. U završnici prvoga dijela Tunuković je svojim drugim pogotkom postavio rezultat prvoga dijela.  Širokopoljci su mogli smanjiti rezultat, ali golman Galić obranio je kazneni udarac Ivanu Ognjenoviću.

U nastavku utakmice Hajduk je otvorio igru, krenuo prema naprijed i takav pristup donio je ploda. Igor Mandić smanjio je rezultat na 1:3 da bi Stjepan Gurdon postigao drugi pogodak za 2:3. U završnici utakmice Ivica Horvat i Ivan Tunuković postižu pogotke za konačnih 5:2.

S obzirom na prikazanu igru, oba trenera mogu biti zadovoljna igrom, posebice u napadačkom dijelu jer ipak je ovo prva provjera nakon početka priprema.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here