Đakovo Croatia krenula s pripremama, već u subotu stiže Dinamo II

0
1133

NOGOMETAŠI ĐAKOVO CROATIJE KRENULI S PRIPREMAMA

U ponedjeljak, 15. srpnja, trener Josip Milardović izvršio je prozivku i prvi trening s nogometašima Đakovo Croatije koji tako kreću u novu natjecateljsku sezonu Treće hrvatske nogometne lige koja će u odnosu na prošlogodišnju izgledati malo drugačije.

Treća liga sa slavonskim klubovima

Naime, novi sustav natjecanja donio je pet trećih liga tako da će treću ligu sačinjavati 16 klubova isključivo klubovi iz Slavonije i Baranje. Uz starosjedioce: Čepin, Belišće, Marsoniju, Đakovo Croatiju, Bedem, Slaviju, Vukovar 1991., Slavoniju, Oriolik, Zrinski, Vihor, Slogu u ligu se vraćaju NAŠK i Graničar, Vuteks-Vukovar, a po prvi će puta nastupiti i momčad PPK Kutjevo.

Otišli: Jakić, Damjanović i Hlišć, nova imena: Nevistić, Klemen, Ivić i Mijačević

Na popisu igrača trener Josip Milardović u ovom trenutku ima 24 igrača, a na prvom treningu pojavilo se njih 21. Opravdano su odsutni: Mihael Pongračić, Dino Burazin i Barukčić.

Ono što je poznato jest su klub napustili: Ivan Jakić i Bruno Damjanović (otišli u Belišće), Neven Hlišć (Međimurje), Rajčević je otišao u Torpedo iz Kuševca.

Nova imena: Stipe Nevistić i Branko Klemen 

Na prvom treningu su se pojavila nova lica: iz Cibalije je stigao golman Stipe Nevistić, Ljuban Ivić vratio se iz Njemačke, a povratnik u đakovačke redove je i Branko Klemen koji je nastupio za Torpedo i Krešimir Mijačević iz Kešinaca.

U subotu dolazi Dinamo II

Đakovčani nemaju previše vremena za kondicijske pripreme i uigravanje momčadi jer ih već u subotu, 20. srpnja, u 18:00 sati, očekuje prva utakmica. U Đakovo dolazi GNK Dinamo II, a već u srijedu, 24. srpnja, u Đakovo dolazi druga momčad Osijeka.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here