Đakovački plivači – Mali mornari!

0
503

PLIVAČKO NATJECANJE „MALI MORNAR“

Plivački klub Mornar bio je u subotu i nedjelju, 1. i 2. lipnja, domaćim mladim plivačicama i plivačima koji su nastupali u okviru programa Hrvatskoga plivačkoga saveza pod nazivom mini Grand Prix. Natjecanje je održano za plivačice i plivače rođene od 2005. do 2008. godine. U konkurenciji 361 plivača iz 18 hrvatskih klubova nastupilo je i devet članova Plivačkoga kluba Đakovo.

Već smo nebrojeno puta pisali o hendikepu đakovačkih plivača koji nemaju zatvoreni bazen već jednom tjednu putuju u Osijek kako bi osjetili vodu i da im ovakva natjecanja, osim u manjoj mjeri natjecateljski, više služe kao dobri treninzi. Ali, ako će Đakovčanima biti lakše i Osječani (Osijek Žito) putuje na treninge u Vukovar, a Virovitičani vježbaju u mađarskim bazenima, tada i njihov hendikep možemo razumjeti.

Boje đakovačkoga plivačkoga kluba predstavljali su: Matija Pauković, Antonio Pavlović, Marko Kolak, Stjepan Vuković, Darijo Kraković, Noa Gjalić, Martin Perić, Roko Kolak, Marko Crnov.

Mladi đakovački plivači ovom su prilikom otplivali 33 utrke pri čemu su prikupljali neophodno iskustvo za daljnja natjecanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here