Goran Uzelac novi trener Torpeda!

0
1001

NOGOMETNI KLUB TORPEDO DOBIO NOVOGA TRENERA

Nakon zimske stanke, ostavkom trenera Damira Lelasa, došlo je do trenerskih pomicanja koja su večeras, čini se, dobila svoj konačni epilog.

Naime, HNK Đakovo Croatia imenovao je Josipa Milardovića za trenera seniorske momčadi tako da su Kuševčani ostali bez trenera. Međutim, Torpedo je brzo pronašao rješenje u imenu Stjepana Jukića koji je samo nekoliko mjeseci sjedio na kuševačkoj klupi, a nakon toga, zbog zdravstvenih razloga, i on je podnio ostavku. S obzirom da je Branimir Ivanda u tom trenutku bio na listi ozlijeđenih igrača, on je preuzeo ulogu privremenoga trenera. No, ni to nije sve. Josip Milardović, osim što je trener Đakovo Croatije, u isto vrijeme je i igrač Torpeda. S obzirom da se ponekad preklapaju termini odigravanja utakmica Milardovićeva primarna zadaća je biti trener Đakovo Croatije.

U ovoj križaljci Kuševčani su htjeli trajno riješiti pitanje trenera. Dogovorena je suradnja s Goranom Uzelcem koji je također bio u trostrukoj ulozi: trener punitovačke Slavonije (prije nekoliko kola podnio je ostavku na to mjesto), igrač u istome klupu i trener juniora u HNK Đakovo Croatia.

 

      Od sada Josip Milardović (lijevo) samo igrač, a Goran Uzelac (desno) trener

O svim ovim kombinacijama pitanje smo postavili novoimenovanom treneru Goranu Uzelcu koji je kratko komentirao: Od večeras sam samo trener Torpeda. Trener Đakovo Croatije Josip Milardović i dalje će biti igrač Torpeda.“

Dakle, novi trener Goran Uzelac svoj prvi trenerski nastup na kuševačkoj klupi imat će u nedjelju kada Torpedo gostuju u Piškorevcima. Podsjetimo, prije tri kola Uzelac je kao igrač Slavonije slavio u Piškorevcima s visokih 4:1. Hoće li novi trener biti uspješan u nedjelju kao što je bio i kao igrač Slavonije? Jer u pitanju je susret dvaju momčadi koje trenutno imaju 45 bodova i jedni i drugi vjeruju da mogu najmanje do treće pozicije na tablici.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here