Goran Uzelac nije više trener Slavonije!

0
902

PROMJENA NA KLUPI PUNITOVAČKE SLAVONIJE

Nogometaši Slavonije iz Punitovaca, unatoč nekoliko lošijih rezultata u proljetnom dijelu prvenstva, još uvijek su najugodnije iznenađenje dosadašnjega natjecanja. Punitovčani su trenutno sedmi s 32 bodova. U šest proljetnih kola Slavonija je upisala samo jednu pobjedu, jedan remi i čak četiri poraza. Na ovakav niz reagirao je trener Goran Uzelac koji je nakon pune četiri trenerske godine u Punitovcima ponudio ostavku, a uprava kluba ju je prihvatila.

Evo što kaže sada već bivši trener Slavonije: „Ulaskom u Prvu županijsku nogometnu ligu ostvarili smo veliki uspjeh, a ja sam bio uvjeren  da ćemo i ove godine biti iznenađenje prvenstva što u jesenskom dijelu i jesmo bili. Nadao sam se da ćemo u zimskim pripremama našu igru podići na još višu razinu, međutim, to se nije dogodilo. U šest dosadašnjih utakmica proljetnoga dijela upisali smo četiri poraza, od čega dva domaća, ostvarili samo jednu pobjedu i odigrali neriješeno protiv Baranje-Belja. Želeći ukazati na slabe rezultate te potaknuti na neke promjene odlučio sam se ponuditi ostavku koju je uprava kluba i prihvatila. Osim kao trener, u klubu sam u isto vrijeme bio i igrač i to me je poprilično iscrpilo. Nakon četiri godine rada u Slavoniji vrijeme je za promjene. I dalje ostajem igrač, ali u ovim trenucima sam u pregovorima oko preuzimanja trenerskoga mjesta u jednome klubu pa ćemo vidjeti što i kako dalje. U Slavoniji sam proveo četiri lijepe godine, zahvaljujem se upravi i igračima na korektnoj suradnji i vjerujem da će novi trener pronaći načina kako doći do uspješnijega rezultatskoga niza, zaključio je Goran Uzelac.

Umjesto Gorana Uzelaca na punitovačku klupu sjest će Vlado Mihaljević koji će u nedjelju imati svoj prvi trenerski nastup protiv Hajduka iz Popovca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here