Đakovčankama – 15 u Zelini!

0
429

DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

  1. KOLO

ZELINA – ĐAKOVO 34:19 (16:9)

Zelina – Gradska sportska dvorana. Gledatelja: 250. Suci: Robert Magić i Sandro Špiranec (Trnovec Bartolovečki).

ZELINA: Mirna Antolić, Ivana Kranjec 4, Jelena Ćosić 1, Tea Puhelek 4, Elena Banovec 3, Tanja Madžarac 6, Mateja Feletar, Stella Šimunec, Petra Mesić, Ana Marija Bikić 3, Mihaela Gojko, Sara Bagavac, Dora Žeželj, Mihaela Nemčić 6, Ema Marković 5. Trenerica: Anita Dananić.

ĐAKOVO: Sara Ćurić, Jelena Barišić 3, Ana Delić 5, Antonia Klemen, Ena Bogdanović 2, Adriana Gilman 1, Iva Perić 7, Lara Lacić, Ana Duvnjak, Ivana Pejić 1, Andrea Gudelj, Lana Kružić, Lea Zetović. Trener: Željko Perić.

Đakovačke rukometašice upisale su poraz u Zelini od objektivno bolje ekipe. U samom otvaranju utakmice domaće su igračice povele 4:1 i tu prednost održavale su tijekom cijeloga prvoga poluvremena. U samoj završnici prvoga dijela Zelinjanke su imale najveću prednost od osam golova (14:6) da bi na odmor otišle sa 16:9.

U drugom poluvremenu domaće su igračice povećavale svoju prednost koja je u pojedinim trenucima bila i dvoznamenkasta (19:19; 21:10). Do kraja susreta razlika se zaustavila na 15 golova.

Kod pobjednica najbolje tanja Madžarac i Mihaela Nemčić sa šest golova, pet je dodala Ema Marković, a četiri su se puta u listu strijelaca upisale Ivana Kranjec i Tea Puhelek.

U đakovačkim redovima najraspoloženija Iva Perić sa sedam i Ana Delić s pet pogodaka.

Đakovčanke se i dalje na devetom mjestu sa osam bodova, a u subotu ih očekuje gostovanje u Osijeku protiv Olimpije. Bit će su derbi začelja u kojemu Osječanke imaju dva boda manje (6), a podsjetimo da su u prvom susretu Đakovčanke pobijedile 25:22.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here