Josipovačka rapsodija za kraj!

0
885

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

  1. KOLO

OMLADINAC (J) – ĐURĐENOVAC 5:1 (4:1)

Josipovac – Igralište Josipovac. Sudac: Nikola Dendis (Našice). Pomoćnici: Ivan Šalamun (Našice) i Duje Bužančić (Feričanci). Strijelci: 1:0 Pastva (3.), 2:0 Zlatko Kvasnovski (25.), 3:0 Lukačić (37. – ag), 4:0 Dani Smolka (43.), 4:1 Čosić (45.), 5:1 Šlegl (75.).

OMLADINAC (J): Brandis, Ćivković (84. Prevoznik), Šlegl, Josip Hulak, Kerovec (76. Lovro Kvasnovski), Pastva (64. Dorijan Hulak), Kanisek, Kocur (61. Josip Vavra), Kukučka. Trener: Igor Smoljo.

ĐURĐENOVAC: Knežević (82. Topalović), Purgarm Bernić, Lukačić, Jović, Runje, Ivanušec (46. Škrnjug), Čoboj, Vanek (68. Sitar), Ćosić, Zvečić (46. Kraljik).

I Josipovčani su se od svojih vjernih navijača oprostili na najbolji mogući način – uvjerljivom pobjedom protiv Đurđenovca te su s nova tri boda zadržali osmo mjesto. Igrači trenera Smolje imaju 23 boda i mirno mogu na zimske praznike.

A sve je počelo vrlo rano: u trećoj minuti Igor Pastva postiže vodeći pogodak za domaćine da bi u 25. kapetan Zlatko Kvasnovski drugim pogotkom nagovijestio da će bodovi ostati na Drlaku. Do kraja poluvremena na terenu je bila samo razigrana momčad Omladinaca koja je do odlaska na odmor još dva puta matirala gostujućega golmana Kneževića. U 37. minuti autogolom Renata Lukačića domaćini su poveli 3:0 da bi u 43. mladi Dani Smolka (ušao u igru u 35. minuti) postigao četvrti pogodak. Jedna neopreznost domaće obrane omogućila je gostima da u posljednjoj minuti prvoga dijela postignu počasni pogodak. Strijelac za 1:4 bio je Danijel Ćosić.

U drugom poluvremenu Josipovčani zadovoljni visokim vodstvom ubacili su u nižu brzinu, a niti gosti nisu pokazivali neku pretjeranu želju da se rezultatski nešto promijeni. Ipak, u 75. minuti publika je vidjela i peti domaći pogodak. Strijelac je bio još jedan mladić iz domaćega omladinskoga pogona – Dorijan Hulak.

Kako je počelo, na kraju je dobro završilo. Josipovčani mogu biti zadovoljni osmim mjestom i uz dobre priprema na proljeće mogu krenuti još koje mjesto prema gore.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here