Josipovčanima bod protiv druge momčadi Đakovo Croatije!

0
747

NASTUPOM DRUGE MOMČADI ĐAKOVAČKI TREĆELIGAŠ ZAVRŠIO PRIPREMNI CIKLUS

ĐAKOVO CROATIA – OMLADINAC (J) 1:1 (1:0)

Semeljci – Igralište NK Polet. Gledatelja: 100. Strijelci: 1:0 Stipanović (12. – 11 m), 1.1 Igor Stuhli (83.).

ĐAKOVO CROATIA: Leko, Barukčić, Perković, Brdarić, Damjanović, Fran Jukić, Efremovski, Rajčević, Bionda, Stipanović, Čmelješević. (Još su igrali. Kolak, Galičić, Jakić, Lulić). Trener: Josip Milardović.

OMLADINAC (J): Brandis (60. Komar), Goran Kristek (46. Kolarik), Josip Batorek (46. Dorijan Hulak), Kocur, Šlegl, Mišetić, Josip Hulak, Habada, Domagoj Hulak (75. Leo Kvasnovski) Zlatko Kvasnovski (60. Novak), Marijan Batorek (46. Igor Stuhli). Trener: Šimo Živković.

Nakon jučerašnje „generalke“ protiv Torpeda u Kuševcu (1:1) trener Josip Milardović u nedjeljnom susretu protiv jesenskoga prvaka Druge županijske lige Omladinca iz Josipovca izveo je drugi sastav kojega su činili igrači koji su u pripremnim utakmicama manje igrali. Treneru Šimi Živkoviću utakmica je, s obzirom da je odigrao samo dvije pripremne utakmice, poslužila za uigravanje momčadi koja će u proljetnom dijelu prvenstva braniti prvo mjesto.

Đakovčani su bolje otvorili utakmicu i već u devetoj minuti došli u vodstvo. Iz kaznenoga udarca siguran je izvođač bio Dino Stipanović. U prvih pola sata „rezervisti“ su imali više od igre, veći posjed lopte, ali rezultat se nije mijenjao.

U nastavku utakmice, Josipovčani su krenuli agresivnije i bili su opasniji po gol mladoga Leke. Plod takve igre donio im je u završnici izjednačujući pogodak. Igrala se 83. minuta kada je dubinsku loptu u đakovačkoj polovici dobio Igor Stuhli. Golman Leko krenuo je s gola, zatim stao, a josipovački napadač lob udarcem pogodio je praznu mrežu. Bio je to konačni rezultat utakmice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here