Napadački trio: Abramović – Horvat – Tunuković zabio svih šest golova!

0
875

USPJELA GENERALKA PIŠKOREVAČKOGA RATARA

RATAR – HAJDUK (ŠP)    6:0 (1:0)

U petoj pripremnoj utakmici, koja je ujedno bila i generalna proba, pred početak proljetnoga prvenstva, nogometaši Ratara iz Piškorevaca visoko su slavili protiv županijskoga drugoligaša Hajduka iz Širokoga Polja.

Domaćini su u utakmicu ušli pomalo nervozno želeći što prije doći do pogotka. U tim trenucima promašili su nekoliko izglednih prilika, ali u 25. minuti se je došlo na svoje. Florian Abramović postigao je prvi pogodak za Ratar čime je i igra domaćina dobila na sadržajnosti i kombinatorici. Ipak, gosti iz Širokoga Polja dobro su čuvali svoja vrata tako da su obje momčadi na odmor otišle s minimalnim vodstvom Ratara.

« 1 od 7 »

Do šezdesete minute rezultat se nije mijenjao, a tada je krenula kanonada. Redom su zabijali Tunuković, pa zatim tri puta Horvat, a na kraju točku na „i“ stavio je Florian Abramović.

Upravo je spomenutu trojku strijelaca spomenuo i trener Josip Mišić: „Tijekom cijelih priprema naš napadački trio bio je na visini zadatka. Abramović, Horvat i Tunuković odlično se slažu, vrlo brzo su si „kliknuli“ i to se vidi na terenu. Svih današnjih šest golova njihovo je djelo. Mislim da smo tu najviše dobili i da ćemo u napadačkom smislu biti jako opasni. Pred nama i dalje ostaje isti cilj: nastaviti pobjeđivati na domaćem terenu, a za to ćemo imati priliku već u nedjelju kada u prvom proljetnom kolu dočekujemo Valpovku koja je vrlo opasna momčad i željna proboja u sam vrh. Međutim, igramo na svom terenu, uz svoje vjerne navijače i vjerujem, a to su pokazale i dosadašnje pripremne utakmice, da ćemo nastaviti svoj niz od osam uzastopnih pobjeda na Kozinom trgu, zaključio je trener Mišić.

Ratar je nastupio u sastavu: Barić, Kedačić, Brzaj, Bošnjaković, Bala (Blaškić), Mišić, Križanović, Abramović, Horvat, Tunuković (Gabud). Trener: Josip Mišić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here