Šokadija s novim trenerom u sami vrh!

0
978

NOGOMETAŠI ŠOKADIJE OPTIMISTIČNO KRENULI S PRIPREMAMA

Ova sezona mora biti daleko bolja od prošlogodišnje, jednoglasan je zaključak svih članova Nogometnog kluba Šokadija iz Strizivojne. Podsjetimo, nogometaši Šokadije pod vodstvom trenera Josipa Kuncea osvojili su šesto mjesto s 41 bodom što je daleko slabije od renomea kojega Strizivojnci imaju u ovom rangu natjecanja.

Zato su nogometaši Šokadije u utorak 20. srpnja krenuli s pripremama za novu sezonu. Došlo je do promjene na trenerskoj klupi. Umjesto Josipa Kuncea momčad će voditi Tomislav Lajtman koji ima bogatu igračku i trenersku  karijeru.

Na prvom se treningu pojavilo 12 igrača dok su ostali opravdano odsutni zbog posla ili godišnjih odmora. Kao i u svakom klubu bilo je dosta migracija. Klub je napustio Antonio Đurasović preselivši se u susjedno Vrpolje (Sloga), a u susjedne Piškorevce (Ratar) „preselio“ je Ivica Praiz.

 

Klub se pojačao golmanom Lukom Lilićem koji je u proljetnom dijelu branio u Omladincu iz Đakovačkih Selaca. U Šokadiju je došao i Ivan Blažanović koji je dosada branio boje Graničara iz Slavonskoga Šamca.

Nakon desetak dana treninga Šokadija će krenuti s odigravanjem pripremnih utakmica kako bi što spremniji dočekali početak Druge županijske nogometne lige.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here